MC Hawer vallomása: "Konkrétan, elittam a fogsorom"

Forrás: Facebook/MC Hawer -
MC Hawer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész, aki korábban majdnem belehalt alkoholfüggőségébe megunta, hogy rosszak a fogai, így eldöntötte, hogy megcsináltatja őket. Kerül, amibe kerül...

"Reszkettem a félelemtől a fogorvosi székben, de közben örültem is, hogy az ötödik fogklinika elvállalta a beavatkozást" - níilatkozta MC Hawer, azaz Koczka Géza, aki januári, thaiföldi üdülésén döntötte el, hogy megcsináltatja a fogsorát.

MC Hawer Forrás: Facebook/MC Hawer

"Volt egy felső hidam, ami még a repülőn kitört. Szerencsére, Bangkokban minden sarkon van „fogszerész", és visszaragasztották. Kár, hogy csak egy hétig tartott" - idézte fel az 51 éves rapper, aki összesen kétmillió forintot hagyott a klinikán. "Pedig az ismertségem miatt adtak húsz százalék kedvezményt, és így is jóváhagyták a részletfizetést" - mondta Hawer a Blikknek.

"Ez a piás múltam számlája. Konkrétan, elittam a fogsorom. A fogmosást hanyagoltam, és valahányszor válaszút elé állított az akkori fogorvosom, hogy a gyökérkezelést vagy a húzást választom, mindig az utóbbi mellett döntöttem. Ennek az lett a következménye, hogy egészen az arcüregemig sorvadt el az állkapocscsontom" - mondta a mulatószenész, akinek kilenc foga maradt a felső állkapcsában. A zenész a végleges beültetésig ideiglenes protézist kapott orvosaitól.

"Nem fájt, de döbbenetes volt hallani, ahogy fúrták, faragták. Meghűlt bennem a vér, amikor a képeket megmutatták, hogy miként végezték a csontpótlást - vázolta MC Hawer, aki a legalább fél évig tartó csontosodás idejére protézist kapott.

Mc Hawer Forrás: TV2

"Januárig nincs csajozás! Hacsak nem találok egy nőt, akit a protkó nem zavar. Ijesztően nézek ki protkó nélkül, de ez ezzel jár. Az viszont vigasztal, hogy már most látni, milyen fehér lesz a fogsorom. Szeretek mosolyogni, és hogy ez a színpadon is jól mutasson, a legfehérebb árnyalatot választottam" - tette hozzá a sztár, akinek az arcüregemelő műtétek után annyira feldagadt az arca, hogy a rá következő fellépésen elnézést kért a közönségtől.

"Messziről is látni lehetett, hogy megint „cipófejű" lettem, ezért elmagyaráztam nekik, hogy nem kezdtem el megint inni, a beavatkozások miatt puffadt fel az arcom" - idézte fel a mulatóssztár, akinek már egy kis előre hajolástól vagy emeléstől is elered az orra vére.

Benkő László rákos: "Ne essünk kétségbe"http://www.life.hu/drlife/20170626-benko-laszlo-rakos.htmlMint ismeretes, hetek óta várta daganatos betegsége vizsgálatának eredményét az Omega billentyűse. Sajnos Benkő László rossz híreket kapott, most pedig azt is elmondta, hogyan érez ezzel kapcsolatban. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoKórosan lefogyott, csont és bőr Nicole Richiehttp://www.life.hu/drlife/20170625-nicole-richie-lefogyott.htmlA kilencéves lánya egészségesebben néz ki, mint Nicole Richie. Mi történt vele? Dr. Life--Gyász: Meghalt a Tortakirály, Buddy Valastro édesanyjahttp://www.life.hu/drlife/20170625-tortakiraly-buddy-valastro-gyaszol.htmlMár nyolc éve küzdött súlyos, gyógyíthatatlan betegségével Mary Valastro, akinek állapota hirtelen sokat romlott az elmúlt héten. Buddy Valastro édesanyja végül feladta a harcot. Dr. LifeOrigoBalesete után kórházba vitték Fehér Tiborthttp://www.life.hu/drlife/20170625-feher-tibor-reggeli-baleset.htmlA héten debütált a Reggeli című műsorban Fehér Tibor. Azonban az RTL klubos munkái ellenére a színházat sem hanyagolja el. A Nemzetiben havonta tizenkét-tizenhárom alkalommal látható. Minden előadáson nagy vehemenciával dolgozik, így került egy baleset miatt a kórházba. Dr. LifeOrigoMost érkezett! Megtámadták az utcán a tehetségkutató tehetséges énekeséthttp://www.life.hu/drlife/20170625-osszevertek-tehetsegkutato-susan-boyle.htmlMegjelenése miatt sokat kritizáltak Susan Boyle-t, de angyali hangjával mindenkit azonnal elvarázsolt. Bár világsztár lett belőle, ma is régi otthonában él, abban a városban, amit úgy imád. Ott, ahol néhány napja, durva támadás érte!Dr. Life--Súlyosan megsérült a fiatal magyar artista, Pintér Áron http://www.life.hu/drlife/20170624-sulyosan-megserult-a-fiatal-magyar-artista-pinter-aron.htmlA Recirquel Társulat a győri táncfesztivál harmadik napján mutatta volna be Adieu! című kétszemélyes bohócelőadását, a fellépés azonban elmaradt: a kétszermélyes társulat egyik tagja, Pintér Áron súlyos sérülést szenvedett. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.