plasztikai műtét zsírleszívás fenék beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Connie kétségbeesetten kereste fel a két sztársebészt, ugyanis egy másik szakember hentes csúnyán elbánt a fiatal lánnyal: Fotók! 

A fiatal nő elmesélte, hogy többször is részt vett zsírleszíváson, és az orvosa úgy gondolta, hogy a hasából kinyert "töltőanyagot" jó ötlet Connie fenekébe tölteni.

Így nézett ki az elszúrt kezelések után Connie feneke Forrás: Botched

Ám az elképzelést már nem sikerült szakszerűen átültetni a fizikai valóságban, ugyanis a beavatkozásokat követően Connie feneke úgy megereszkedett, mintha egy 60 év körüli nő hátsója lenne.

A két sztársebész kezelésbe vette a méretes problémát Forrás: Botched

A plasztikai sebész ekkor különféle ötletekkel állt elő, hogy mivel szorítsák vissza a gravitáció hatására folyásnak indult popót: tegyen könyveket a nadrágjába, mert azok majd összefogják a szöveteket. Azt is kitalálta, hogy Connie tekerjen polifoamot a törzse köré.

Ilyen lett Connie feneke a rekonstrukció után Forrás: Botched

Nem meglepő, hogy a történetet hallgató Terry Dubrow éd Paul Nassif teljesen le volt döbbenve. Kezelésbe vették a pórul járt fiatal lányt, és megpróbálták kihozni az elszúrt fenékből, amit csak lehetett - írta meg a Eonline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.