Komoly betegséggel tért haza a nyaralásról Molnár Anikó

Forrás: FEM3 -
betegség Molnár Anikó nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó kellemes hetet töltött el barátnőivel Jesolóban, de sajnos szomorú vége lett: komoly betegséget szedett össze a nyaralás alatt.

Barátaival utazott el nyaralni Molnár Anikó, aki kifejezetten várta már, hogy végre kipihenhesse az elmúlt időszak fáradalmait. Ahogy ő fogalmazott, szeretett volna unatkozni valahol, és végre nem csinálni semmit. Jesolo volt erre a tökéletes választás, Olaszországban remekül érezte magát Anikó annél is inkább, mert már 5 éve nem volt külföldön nyaralni.

Komoly betegséggel tért haza a nyaralásról Molnár Anikó Forrás: FEM3

"Pontosan azt kaptam, amire vágytam, hogy ne csináljak semmit. Ez az igazi semmittevés volt 8 napon keresztül" - mondta Anikó, aki rájött, mennyire hiányzott neki a pihenés, ezért még idén szeretne elmenni pár napra kikapcsolódni. "Viszont hazajöttem és volt egy kis dráma, mert 3 nap után vesegyulladásom lett.Most éppen a kúrálás alatt vagyok. Az orvosom felvilágosított arról, és ez mindenkinek egy jó tanács: vizes ruhába senki ne kezdjen el napozni, cseréljék le szárazra, mert nagyon könnyű alulról felfázni" - mondta a Fem3-ban Anikó, aki azt is megfogadta, hogy le fog fogyni, ehhez pedig régi fotóit használja motivációként.

Emberek, aki a legkegyetlenebb rémálmaidat élték túlhttp://www.life.hu/drlife/20170624-szornyu-sokkot-eltek-tul-az-emberek.htmlHallottál már olyan emberről, akit megtámadott egy 4 méteres cápa? És ez csak egy a most következő bizarr történetekből! Dr. Life--Zacher Gábor üzent a szülőknek a Volt Fesztiválrólhttp://www.life.hu/drlife/20170628-zacher-gabor-uzent-a-szuloknek-a-voltrol.htmlZacher Gábor toxikológus idén is ellátogatott a Volt Fesztiválra, hogy előadást tartson a rendezvény közönségének. A doki ez úton a Life.hu-n keresztül üzent a fesztiválra látogató fiatalok szüleinek. Dr. LifeOrigoEste még szexelt a nő, aki reggelre meghalt http://www.life.hu/drlife/20170628-ismeretlen-okok-miatt-halt-meg-esterol-reggelre-e-gy-no.htmlElképesztő eset történt nemrég egy fiatal nővel, akiről egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért veszítette életét. Első körben a párját gyanusítják. Dr. Life--Evészavaráról mesélt Mádai Vivien: Videó!http://www.life.hu/drlife/20170628-madai-vivien-eveszavarral-kuzdott.htmlNem is gondolnánk, hogy milyen sokakat érint a táplálkozási zavar, azt pedig végképp nem, hogy ennek mennyi típusa van. Mádai Vivien is mesélt, a maga megpróbáltatásairól. Dr. Life--Theresa Vandermeer-Diehl 40 évig szörnynek érezte magát égési sérülése utánhttp://www.life.hu/drlife/20170628-theresa-vandermeer-diehl-40-evig-szornynek-erezte-magat.htmlKisgyerekként elszenvedett borzalmas égési sérülése után 40 évig érezte magát szörnynek Theresa Vandermeer-Diehl. 100 műtét után jutott el odáig, hogy büszke legyen az arcára! Dr. LifeOrigoLang Györgyi sokáig szégyellte betegségéthttp://www.life.hu/drlife/20170628-lang-gyorgyi-szegyellte-betegseget.htmlLang Györgyi sclerosis multiplex betegségben szenved, de sokáig titkolta. Azt hitte, ezt szégyellni kell. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.