Kefir édesanyja nem gyógyul

Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita -
betegség édesanya Kefir énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres magyar énekes nem hagyja annyiban az édesanyja tragédiáját. Mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megnyerjék a pert. 

Ahogy azt a V-Tech egykori frontemebere elmesélte, tavaly ősszel szenvedett az édesanyja súlyos balesetet, mikor leesett a siófoki könyvtár vizes lépcsőjéről. 10-15 métert zuhant, súlyos koponyasérülést szenvedett, azóta is rehabilitációra jár.

Az első időkben alig ismerte meg a szeretteit, és a kommunikáció is komoly gondokat okozott a számára. Azóta már lassan 1 év eltelt, de az állapota még mindig bőven hagy kivetnivalót maga után. Katalin csak árnyéka egykori önmagának, nem tud sem dolgozni, sem az unokáival lenni, sem házimunkát végezni.

Kefir nem hajlandó tétlenül nézni az anyjával történt tragédiát Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita

Férje, Kecskés Tibor egyedül küzd a közös vállalkozás és a ház körüli teendők elvégzésével, illetve a gyerekek is igyekeznek minél többet segíteni.

"Anyám nagyon szeretett olvasni, szinte naponta ment a siófoki könyvtárba, ahol órákat töltött, mindenki ismerte, többükkel tegező viszonyban volt. Mégis, miután megtörtént a baleset, és teltek a napok, a hetek, már azt is le akarták tagadni, hogy egyáltalán ott járt. De én nem hagyom annyiban, nem csak a kártérítésért, a pénzért, hanem az igazságért. Anyám egészségéért és a becsületéért" - mondta Kefir.

Ám egyelőre még várni kell, ugyanis a balesetet követően 1 évnek kell eltelnie ahhoz, hogy az igazságügyi orvosszakértő érdemben nyilatkozni tudjon Katalin állapotával kapcsolatban - írta meg a Story Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.