égési sérülés baleset Courtney Cosper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Courtney Cosper élete egy csapásra megváltozott a balesete után: magára maradt a fájdalmával és a problémákkal is, hiszen a férje cserben hagyta a bajban. 

Courtney Cosper egy óvatlan mozdulatnak köszönheti, hogy tönkre ment az élete. A 27 éves édesanya benzint öntött egy tábortűzre, ami olyannyira belobbant, hogy harmadfokú sérüléseket okozott nála. A teste 40%-a szétroncsolódott, az arca pedig teljesen felismerhetetlenné vált.

Ráadásul nem sokkal a tragédia után a férje is faképnél hagyta, ennek következtében pedig utcára került a kislányával együtt, hiszen képtelen volt dolgozni az állapotának köszönhetően.

Végül egy szervezet segített a bajbajutott anyán, aki azóta már dolgozik, és minden erejével azért küzd, hogy egy élhető életet teremtsen magának és a kislányának, Caroline-nak.

Indított egy oldalt a Facebookon, ahol nyomon követhetjük az életüket. Fotókat, videókat oszt meg a kedvelőivel, igazi kis közösséget teremtve ezzel az online világban - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.