Egészséges ikrei születtek egy agyhalott nőnek

ikrek agyvérzés szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívfacsaró történet került napvilágra nemrég Brazíliában. Terhesség közben vesztette életét a kismama, de életben tartották a testét, míg ki nem fejlődtek az ikrek. 

Frankielen da Silva Zampoli Padilha 9 hetes terhes volt, mikor egy agyvérzés következtében beállt nála a klinikai halál. Ezt követően a mesterséges altatásban tartották életben a szervezetét még további 123 napig, hogy az egészséges magzatok kifejlődhessenek.

Ezt követően ugyan koraszülöttként, de életképesen segítették világra őket az orvosok császármetszés utján februárban, és szerencsére azóta is szépen, egészségesen cseperednek. Az édesapa elárulta, hogy rengeteg időt töltött a kórházban, hogy a pocakban lévő magzatokkal közelebb kerülhessen.

Egészséges ikrei születtek egy agyhalott nőnek - Illusztráció Forrás: Thinkstock

Sokat simogatta a kedvese hasát, és beszélt a picikhez, hogy szokják a hangját, és találkozzanak a külvilág zajaival. Miután megszülettek a babák, a mama szívét és veséjét másik két beteg embernek adományozták.

A babákról és az édesapjukról készült régi illetve új fotókat itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.