Nelsan Ellis drog- és alkoholfüggőségben szenvedett

Forrás: NORTHFOTO/© Photo Image Press / eyevine. All Rights Reserved./Carmen Valdes/Photo Image Press -
függő halál Nelsan Ellis színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nelsan Ellis halála sokakat megrendített, ám azt senki nem tudta elképzelni, hogy miért távozott ilyen fiatalon. Most azonban kiderült, hogy mi áll a hirtelen halál hátterében. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Nelsan Ellis tragikus hirtelenséggel hunyt el nemrég, mindössze 39 évesen. A HBO True Blood című sorozat sztárja elméletileg szívleállás utáni komplikációk miatt hunyt el, de akkor még nem tudtuk, hogy mi áll a betegség hátterében.

Nelsan Ellis titkolt függőségei miatt halt meg Forrás: NORTHFOTO/© Photo Image Press / eyevine. All Rights Reserved./Carmen Valdes/Photo Image Press

A családja azonban őszintén mesélt, és megtudtuk, hogy Nelsan komoly drog- és alkoholfüggésben szenvedett, amit mindenki elől titkolt. Ez magyarázza a hirtelen szívleállás okát. Ráadásul nem csak a szíve látta kárát az egészségtelen életmódnak: a vérnyomásával is gond volt, a mája is megnagyobbodott és a veséi is leálltak.

A családja azt vallotta, hogy többször is megpróbált leszokni a szerekről, de sajnos nem járt sikerrel - írta meg a HollywoodReporter.

Celebek, akikre nem véletlenül mondják, hogy idegbetegekhttp://www.life.hu/drlife/20170524-idegbeteg-hiressegek.htmlTökéletes, olykor sebészek által rendbe hozott orr, napbarnított bőr, vakítóan fehér fogsor, pofátlanul szálkásra kidolgozott test. Ez a felszín, ami mögött gyakran mentálisan instabil sztárok rejtőznek. Dr. Life--Bodrogi Gyula látogathatja Törőcsik Marithttp://www.life.hu/drlife/20170711-bodrogi-gyula-latogathatja-torocsik-marit-a-korhazban.htmlÍrtunk már arról, hogy a szombathelyi kórházban fekvő Törőcsik Mari még a barátainak sem engedi, hogy látogassák. Egy valakivel azonban kivételt tett. Dr. Life--Elkezdte a kemoterápiát Benkő László http://www.life.hu/drlife/20170710-benko-laszlot-kemoterapiaval-kezelik.htmlAz Omega együttes billentyűse nem habozott sokáig, már el is kezdték a kemoterápiát, hogy minél hamarabb meggyógyuljon. A zenész már alig várja, hogy újból színpadra állhasson. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoSúlyos daganatos betegségből épült fel a Nemzet Szépe, Kis Gabriellahttp://www.life.hu/drlife/20170710-daganatos-betegsegbol-epult-fel-a-nemzet-szepe-kis-gabriella.htmlKis Gabriella büszkén vette át a Nemzet Szépének járó különleges koronát néhány héttel ezelőtt a Grassalkovich-kastélyban. Kevesen tudják azonban, hogy a szépségkirálynő néhány évvel ezelőtt még egy súlyos daganatos betegséggel küzdött, amelynek következtében alig tudott lábra állni és a haját is elvesztette. Dr. LifeOrigo"Nem tudok jobb szót annál, hogy gyötrelmes két hetem volt"http://www.life.hu/drlife/20170702-serules-leeges-lab.htmlJulie Nisbet két gyermek édesanyja és lelkes futó. Az asszony Shildonban, az Egyesül Királyságban él, és eddig 11 maratont futott le. Nemrég egy ultramaratonon is részt vett, ahol 21 óra alatt teljesítette a valamivel több, mint 110 kilométeres távot. Ám egy valamire nem figyelt az indulásnál, és ami a bőrével történt, az még a legedzettebb Vészhelyzet-nézőknek is sokkoló lesz. Dr. Life--Rossz híreket kapott orvosaitól a műtéten átesett Koós Jánoshttp://www.life.hu/drlife/20170708-koos-janost-megmutottek.htmlA népszerű magyar énekes februárban komoly sérüléseket szenvedett egy esés következtében. Otthona előtt történt a baleset, és sajnos eltört a válla. Azonnal műteni kellett, és bár az operáció jól sikerült, lassan halad a rehabilitációja.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.