Az orvosok sem tudják, mi a baja Erdei Zsolt kisfiának

Forrás: Origo -
betegség orvosok Madár Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már két hónapja kórházban van Erdei Zsolt kisfia, de az orvosok sem tudják pontosan, hogy mi a baja. A szülők közben szétszakadnak, de már látják a fényt az alagút végén: hamarosan ugyanis hazavihetik gyermeküket!

Erdei Zsolt kisfia 7 hónapra született, május 18-án látta meg a napvilágot, de az élete eddig küzdelem volt. Sokáig intenzív osztályon ápolták, miután pedig kikerült, az önálló táplálkozással akadtak gondjai. Madár kedvese beköltözött a kicsihez a kórházba, akit folyamatosan megfigyelés alatt tartanak, de egyelőre az orvosok sem tudják, pontosan mi a baj.

Nem tudják, mi a baja Erdei Zsolt kisfiának Forrás: Origo

az orvosok is csak tapogatóznak, hogy mi lehet pontosan a baj.

mondta a Blikknek

Ezek a nyár legáltalánosabb intim fertőzései: Videó!http://www.life.hu/drlife/20170712-igy-kaphatsz-el-a-nyaron-legkonnyebben-intim-fertozest.htmlJavában tombol a nyár, a strandszezon, a fürdőzés ideje. Ilyenkor mindenki önfeledten vakációzik, de ha igazán gondtalan nyarat akarsz magadnak, akkor ezekre a veszélyekre is érdemes odafigyelni. Dr. LifeOrigoFélrekezelték a magyar férfit: elveszítette fél arcát! Szilikonnal pótolták - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170712-szilikonnal-potoltak-a-magyar-ferfi-arcat.htmlÁrpának hitt daganat miatt a fél arcát elveszítette a magyar férfi, aki éveken át egy hatalmas ragtapasszal a fején élt. Egy magyar orvosnak köszönhetően azonban visszakapta az életét: egyedülálló módon szilikonból készült arcprotézist kapott. Dr. LifeOrigoA rendszeres nemi élet és ejakuláció csökkenti a prosztatarák kockázatáthttp://www.life.hu/drlife/20170711-a-rendszeres-nemi-elet-csokkenti-a-prosztatarak-kockazatat.htmlA maszturbáció és a rendszeres nemi élet - vagy még inkább a kettő együtt -, csökkenti a prosztatrák kialakulásának kockázatát. Ezt állítja legalábbis egy új kutatatás, amit érdemes kipróbálni, baj biztosan nem lesz belőle! Dr. LifeThinkstockEgészséges ikrei születtek egy agyhalott nőnek http://www.life.hu/drlife/20170711-agyhalott-nonek-szulettek-egeszseges-ikrei.htmlSzívfacsaró történet került napvilágra nemrég Brazíliában. Terhesség közben vesztette életét a kismama, de életben tartották a testét, míg ki nem fejlődtek az ikrek. Dr. Life--Íme, a férfi, aki 20 évig nem mosott fogat - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170711-a-ferfi-aki-20-evig-nem-mosott-fogat.htmlA fogmosást egyik kisgyermek sem szereti, de muszáj, különben úgy járnak, mint a Jay nevű férfi: 20 évig nem mosott fogat, szinte az egész szája lerohadt. Dr. LifeOrigoNelsan Ellis drog- és alkoholfüggőségben szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20170711-nelsan-ellis-sulyos-fuggo-volt.htmlNelsan Ellis halála sokakat megrendített, ám azt senki nem tudta elképzelni, hogy miért távozott ilyen fiatalon. Most azonban kiderült, hogy mi áll a hirtelen halál hátterében. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.