Félrekezelték a magyar férfit: elveszítette fél arcát! Szilikonnal pótolták - Fotó!

Forrás: TV2/Tények -
szilikon protézis daganat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpának hitt daganat miatt a fél arcát elveszítette a magyar férfi, aki éveken át egy hatalmas ragtapasszal a fején élt. Egy magyar orvosnak köszönhetően azonban visszakapta az életét: egyedülálló módon szilikonból készült arcprotézist kapott. 

A magyar férfi szilikonból kapott új arcot, a szemét pedig akrilból készítették, miután egy félrekezelt daganat miatt elveszítette a fél arcát. Péter kálváriája évekkel ezelőtt kezdődött, amikor a szemén megjelent egy csomó, amit az orvosok árpaként kezeltek. Mivel nem akart múlni, eltávolították a kinövést, és már akkor felfedeztek benne rosszindulatú sejtburjánzást. Újabb műtét következett, ekkor már felnyitották Péter egész arcát, és kivették a rosszindulatú daganatot.

Péter arcán már alig észrevehető a különbség Forrás: TV2/Tények

"Akkor megmaradt mindenem, vissza lett csukva az arcom, a szemem is megmaradt" - mondta a Tényeknek Péter, akit sajnos újra megtámadott a gyilkos kór.

Évekig úgy éltem, hogy egy ragtapasz volt a fejemen"

Már kezdte elveszteni a reményt, amikor rátalált egy magyar cégre, amely szilikonból készít protéziseket.

Akkor az orvos még nem volt képes arra, hogy Péter arcához készítsen protézist. A férfi ezért egy év múlva kereste meg újra Ravasz Pál szilikon-protetikus, ortopédiai műszerészt, aki addig tanulmányozta, hogyan segíthetne a férfin, és elkészítette Magyarországon először az arcprotézist, Péter pedig visszakapta az életét.

Egészséges ikrei születtek egy agyhalott nőnek http://www.life.hu/drlife/20170711-agyhalott-nonek-szulettek-egeszseges-ikrei.htmlSzívfacsaró történet került napvilágra nemrég Brazíliában. Terhesség közben vesztette életét a kismama, de életben tartották a testét, míg ki nem fejlődtek az ikrek. Dr. Life--Íme, a férfi, aki 20 évig nem mosott fogat - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170711-a-ferfi-aki-20-evig-nem-mosott-fogat.htmlA fogmosást egyik kisgyermek sem szereti, de muszáj, különben úgy járnak, mint a Jay nevű férfi: 20 évig nem mosott fogat, szinte az egész szája lerohadt. Dr. LifeOrigoNelsan Ellis drog- és alkoholfüggőségben szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20170711-nelsan-ellis-sulyos-fuggo-volt.htmlNelsan Ellis halála sokakat megrendített, ám azt senki nem tudta elképzelni, hogy miért távozott ilyen fiatalon. Most azonban kiderült, hogy mi áll a hirtelen halál hátterében. Dr. Life--Bodrogi Gyula látogathatja Törőcsik Marithttp://www.life.hu/drlife/20170711-bodrogi-gyula-latogathatja-torocsik-marit-a-korhazban.htmlÍrtunk már arról, hogy a szombathelyi kórházban fekvő Törőcsik Mari még a barátainak sem engedi, hogy látogassák. Egy valakivel azonban kivételt tett. Dr. Life--Celebek, akikre nem véletlenül mondják, hogy idegbetegekhttp://www.life.hu/drlife/20170524-idegbeteg-hiressegek.htmlTökéletes, olykor sebészek által rendbe hozott orr, napbarnított bőr, vakítóan fehér fogsor, pofátlanul szálkásra kidolgozott test. Ez a felszín, ami mögött gyakran mentálisan instabil sztárok rejtőznek. Dr. Life--Elkezdte a kemoterápiát Benkő László http://www.life.hu/drlife/20170710-benko-laszlot-kemoterapiaval-kezelik.htmlAz Omega együttes billentyűse nem habozott sokáig, már el is kezdték a kemoterápiát, hogy minél hamarabb meggyógyuljon. A zenész már alig várja, hogy újból színpadra állhasson. Dr. LifeFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.