Mentővel szállították kórházba Gesztesi Károlyt

2017.07.13. 08:46

Gesztesi Károly komoly sérülést szenvedett egy balatoni hotelben: olyan rosszul esett, hogy mentőt kellett hozzá hívni. A szemtanúk szerint azonban, amíg a színész ott pihent, többször is segítséget kellett hozzá hívni.

Gesztesi Károly egy balatoni szállodában vendégeskedett édesanyjával, de sajnos a nyaralásnak baleset lett a vége: a színész fejsérülést szenvedett a hotelben. A sérülés olyan komoly volt, hogy mentőt kellett hozzá riasztani, de a szemtanúk szerint nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor segítséget kellett hívni.

Gesztesi Károlyhoz többször is kiérkeztek a mentőkForrás: TV2

A Story Magazinnak azt mondták az ott pihenők, hogy abban a három napban, amíg a művész úr ott volt, többször is kiérkeztek a mentők a szállodához, mivel Gesztesi többször is elesett. Az egyik alkalommal olyan szerencsétlenül, hogy kórházba is kellett vinni. A színész is elárulta, mi történt, azt mondta, igazából az édesanyja miatt kellett segítséget hívni. "Wellnessezés közben az édesanyám megcsúszott, én meg gyakorlatilag vele estem, és bevertem a fejemet a lépcsőbe. A mentők mindkettőnket kórházba vittek, az én fejemet is megröntgenezték, de főleg az édesanyám miatt mentünk" - mondta Gesztesi Károly, aki azt is hozzétette, azért jöttek még kétszer a mentők, mert kontrollra vitték.

Gesztesi Károly bevallotta, hogy ő egy oligarcha
Gesztesi Károly úgy él, mint a kiskirályok. Nem kell dolgoznia ahhoz, hogy pénzt keressen, hiszen titokzatos vállalkozásaiból csak úgy dől a lóvé! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Gesztesi Károlykórházmentő