Törőcsik Marit mesterségesen táplálják, nem hajlandó enni

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú hírek érkeznek Törőcsik Mariról. Úgy tudni, a művésznő egy ideje már nem vesz magához ételt, infúzióra kötötték.

Bár javul a 81 éves Törőcsik Mari állapota, lapinformációk szerint a legendás színésznő nem tud enni, így viszont szigorú infúziós kúrára szorul. Régi kollégája és barátja, Jordán Tamás nyilatkozott róla az ATV műsorában, most azonban újabb hírek láttak napvilágot.

Törőcsik Mari 2010 decemberében Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Nagyon jó körülmények közt van, odafigyelnek rá. Egy probléma van, hogy nem akar enni. Az agyával pontosan tudja, hogy kellene, mert nem mehet haza, amíg erőre nem kap, de nincs étvágya, nehezen megy neki. Mindenki kérleli, hogy egyen, de hiába. Infúziót kap, hogy pótolják a hiányt a szervezetében" - mesélte a Blikknek Jordán Tamás, aki maga is többször kérte a színésznőt, hogy egyen.

"Amíg Szombathelyen voltam, minden héten jártam be hozzá, legközelebb a jövő hét elején megyek majd látogatni. Az mindenesetre biztató, hogy jó a kedve, életerős, és a humora is a régi. Érdekes, hogy mégsem akar enni, pedig az élethez ragaszkodik" - árulta el Jordán.

Jordán Tamás Kossuth és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, színigazgató, egyetemi docens, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja Fotó: Polyak Attila - Origo

Mint az ismeretes, a kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő hónapokkal ezelőtt került kórházba, egészsége lassan javul. Sokáig a szombathelyi Markusovszky Kórház intenzív osztályán kezelték, nemrég azonban átkerült az intézmény kardiológiai osztályára - írja a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.