Botrányos műmelle lett a csinos modellnek

Forrás: Thinkstock -
modell implantátum műmell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amanda nem gondolta, hogy élete egyik legjobban várt pillanata ennyi nehézséget okoz majd neki: szép mellekre vágyott, de megszenvedett értük. 

Amanda Marsh egy csinos fiatal nő, aki ráadásul modellként keresi a kenyerét. Éppen ezért elhatározta, hogy megcsináltatja a melleit, mert sosem volt velük igazán megelégedve, és valószínűleg az önbizalmának is jót tennének az új cicik.

Azzal azonban nem számolt, hogy mi történik akkor, ha a elszúrják a beavatkozást. Az egyik mellében ugyanis rosszul helyezték be az implantátumot, ami ennek köszönhetően nem maradt a helyén, hanem szabadon "úszkált". Így kötött Amanda hónaljában is, ami több, mint bizarr.

Nagyobb melleket szeretett volna a modell, de nagyon megijedt az eredménytől
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A floridai szépség teljesen érthetően kiborult ettől, szégyellte a testét, hiszen sokkal rosszabb lett, mint amilyen eredetileg volt. Ugyan Amandának világ életében kifejezetten kicsi cicijei voltak, de azokat nem kellett igazgatni mindig a helyén maradtak.

A modell azonban egy idő után elmesélte az orvosának a problémát, aki megnyugtatta, hogy a hiba helyzrehozható, sőt, azóta már meg is operálták. A 31 éves nőről készült képeket itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.