hányás Jennifer Lawrence színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő igen kellemetlen helyzetbe került: a lehető legkínosabb pillanatban kapta el a hányinger. Nem volt mit tenni, jött aminek jönnie kellett. 

Az Oscar-díjas színésznő az 1984 című előadást szerette volna megnézni Olivia Wilde főszereplésével a Broadwayen, de sajnos nem tudta végig ülni a műsort. Az első felvonás vége felé már nagyon rosszul érezte magát, majd egyszer csak felpattant, és kirohant az előadás közepén.

A jegyszedők a fiatal szépség segítségére siettek, de még így sem jutottak el a mosdóig: szégyen szemre a folyosón kellett könnyítenie magán. Kiderült, hogy a váratlan hányás mögött valamilyen vírus állt, amely megtámadta a sztár emésztőrendszerét.

Olivia Wilde azonban próbálta tompítani a kínos szituáció élét egy poszttal a Twitter oldalán:

"Amíg lesz hol játszanom, addig Jennifer Lawrence-nek is lesz hol hánynia" - írta meg a UsMagazin.

Jennifer Lawrence durván beszólt egy riporternek- Videó!

Jennifer Lawrence teljesen kiborult, mikor valaki szerette volna megsimogatni a kutyáját. Trágár szavak kíséretében küldte el melegebb éghajlatra. Olvass tovább itt, és nézd meg a videót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.