59 évesen vált anyává egy nő: Fotó!

Forrás: Lori Van Buren / Times Union -
gyermekvállalás szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 60 évesen szülte meg első gyermekét egy nő, aki azt hitte, már sosem lehet gyereke. 

Akosua Budu Amoako június 15-én hozta világra csemetéjét, akiről azt hitték, hogy már sosem foganhat meg. A házaspár ugyanis 38 éve van együtt, és hosszú évekig próbálkoztak családot alapítani, de sosem jártak sikerrel.

Kiderült, hogy az asszonynak el van záródva a petevezetéke, ezért nem sikerült egyszer sem a megtermékenyítés. A New Yorkban élő pár azonban tavaly megtudta, hogy az egyik ismerősük 60 évesen szülte meg első gyermekét, miután Ghánában mesterséges megtermékenyítés útján teherbe esett.

Nagyot kockáztattak, de szerencsére mindenki egészséges Forrás: Lori Van Buren / Times Union

Azonnal fellelkesültek, és elhatározták: ők is ezt az utat választják. Az idős nő orvosa eleinte foggal körömmel próbálta őket lebeszélni az őrültségnek tűnő ötletről, ám állítása szerint a pár olyan elszántnak tűnt, hogy nem látta értelmét hátráltatni őket.

Tehát a mesterséges megtermékenyítés létrejött, így tudott megszületni a házasok első kisfia, aki makk egészségesen, 3,28 kilogrammal érkezett a világra - írta meg a New York Post.

Bódi Sylvi már egy éve nem fogyaszt alkoholt http://www.life.hu/drlife/20170721-bodi-sylvi-nem-ivott-egy-eve-alkoholt.htmlBódi Sylvi büszkén mesélte, hogy lassan már egy éve nem fogyasztott egyáltalán alkoholt. Mondjuk a magyarázatban van némi ellentmondás. Dr. Life--Amanda Seyfried őszintén mesélt a depressziójáról http://www.life.hu/drlife/20170721-depressziojarol-meselt-amanda-seyfried.htmlAmanda Seyfried megdöbbentő dolgokat mesélt a magánéletéről: kényszerbeteg volt és gyógyszereket szed a mai napig. Dr. Life--Endometriózissal küzd Bocskor Bíborkahttp://www.life.hu/drlife/20170721-bocskor-biborka-endometriozissal-kuzd.htmlSok nőt érint világszerte a fájdalmas menstruációval járó endometiózis, mégsem beszélnek róla. Bocskor Bíborka felvállalta, hogy ő is ezzel küzd, szeretné, ha a nők nem éreznék magukat egyedül. Dr. LifeOrigoDiana táplálkozási zavarokkal küzdött http://www.life.hu/drlife/20170720-taplalkozasi-zavarokkal-kuzdott-diana.htmlDöbbenetes dolgok derültek ki Dianaról. Ezekszerint a királyi család tagjának lenni nem is olyan felemelő? Dr. Life--Népszerű dokik az internetről - Ismerd meg és kövesd őket!http://www.life.hu/drlife/20170614-dokik-internet-social.htmlEzek a dokik aztán tudják, hogy tegyenek szert több százezer követőre. Ismerd meg szexis Dr. Mike-ot, az éneklő fogorvost Angliából, a brazilok kedvenc nőgyógyászát és egy orosz plasztikai sebészt, aki kissé elvetette a sulykot. Dr. Life--Elhányta magát Jennifer Lawrence http://www.life.hu/drlife/20170720-egy-eloadas-kozben-hanyt-jennifer-lawrence.htmlA híres színésznő igen kellemetlen helyzetbe került: a lehető legkínosabb pillanatban kapta el a hányinger. Nem volt mit tenni, jött aminek jönnie kellett. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.