Őszinte vallomás egy egykor drogfüggő édesanyától: Fotók!

drog függőség drogfüggő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen őszinteséggel mesélt az életéről egy nő, aki egykor komoly drogfüggő volt. Így nézett ki akkor, és így néz ki most. Fotók! 

"Sziasztok, a nevem Melissa. Drogfüggő vagyok. 1 éve és 5 hónapja nem használtam semmilyen szert. Az alábbiakban sokkoló képeket mutatok magamról abból az időszakból, amikor aktív drogfogyasztó voltam."

"Így néztem ki nap mint nap. Ezzel kellett a férjemnek és a gyerekeimnek együtt élnie. Ez az, amit a családomnak és a barátaimnak látniuk kellett, amikor néhanapján kimozdultam a házunkból. Beteg voltam, haldokoltam. Azt hittem ebből az állapotból már nincs visszaút."

"Annyira hozzászoktam a kábítószerhez, hogy nem is tudtam elképzelni nélküle az életem. Csak meghalni vágytam, és közben észre sem vettem, hogy nem is élek. Egy lány voltam, aki mindennap a fürdőszoba padlóján végezte beállva. Aki elfelejtette, miről szól az élet, aki elfelejtett gondoskodni a gyermekeiről, aki elfelejtett és nem is akart élni."

"Ha te is így érzel, könyörgöm, ne hagyd el magad! Én is meghaltam belül, többször is, de most megtaláltam végre az életem. Ígérem neked, hogy van hit és van kiút ebből a helyzetből. Szabadság, derű és méltóság."

"Neked sem kell örökké szenvedned. Nem vagy egyedül. Csak nyújtsd ki a kezed, és ígérem, ott leszek neked."

Szilágyi Istvánnak megműtötték a szemét: most kettős látástól szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20170724-szilagyi-istvannak-megmutottek-a-szemet.htmlAz ország Lópici Gáspárja műtéten esett át, szürkehályogot távolítottak el a bal szeméről. A beavatkozás jól sikerült, de a színművész egyelőre kettős látástól szenved.Dr. Life--Így köszönte meg a jókívánságokat a dagnattal küzdő Fábián Julihttp://www.life.hu/drlife/20170723-facebookjan-koszonte-meg-a-jokivansagokat-a-dagnattal-kuzdo-fabian-juli.htmlA múlt héten tette közzé Facebook-oldalán Fábián Juli, hogy daganatos betegséggel küzd, így egy időre lemondta minden fellépést. Az énekesnő most újra posztolt. Dr. Life--Teszt: Mennyire ismered a melledet?http://www.life.hu/drlife/20170624-mell-kviz-teszt.htmlMilyen hatással van a mellünkre a koffein? Szoptathat az a kismama, akinek implantátum van a mellében? Töltsd ki a tesztünket, hogy kiderüljön, mennyit tudsz a testedről! Dr. Life--Elképesztően lefogyott Aaron Carter énekeshttp://www.life.hu/drlife/20170723-elkepesztoen-lefogyott-aaron-carter-enekes-nick-carter-occse.htmlAaron Cartert 1997-ben ismerte meg a világ. Előbb bátyja Nick Carter révén, aki a Backstreet Boys tagja volt. Néhány év után azonban eltűnt a képernyőről, amelynek hátterében kábítószerproblémák álltak. Most betegségéről beszélt. Dr. LifeAFPElhunyt az 5 éves kisfiú, aki márciusban kapott új szívethttp://www.life.hu/drlife/20170722-elhunyt-az-5-eves-kisfiu.htmlAlig néhány hete még több millióan nézték meg Ari Schultz videóját. A kisfiút márciusban operálták, szívátültetésen esett át. Ari szülei szombaton közleményben tudatták, hogy gyermekük elhunyt. Dr. Life--59 évesen vált anyává egy nő: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170722-otvenkilenc-evesen-szulte-meg-elso-gyermeket-ez-a-no.htmlKözel 60 évesen szülte meg első gyermekét egy nő, aki azt hitte, már sosem lehet gyereke. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.