Az egész terhességét végigedzette Gemma Marin - Videó!

terhes edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem dobott el mindent Gemma, amikor kiderült: babát vár. Ugyanolyan aktívan sportolt és táncolt, mint előtte. Elképesztő, milyen mozgékony maradt végig a terhessége alatt. Még hatalmas pocakkal is tekergette a csípőjét!

A fiatal anyuka, Gemma Marin mindig is szeretett mozogni: az edzéseket és a táncot is imádta, mindkettőnek hódolt nap, mint nap. Akkor sem választotta a mozgásszegény életmódot, amikor kiderült, hogy babát vár. A terhessége elején is keményen edzett, ahogy később is és persze a táncolást sem hagyta abba.

Szerencséjére párja is imád mozogni, így együtt a lakásukban is folyamatosan szórakoztatták egymást a dögös csípőtekergetésekkel, és volt, hogy ki is mozdultak.

Másoknak is bemutatták tudásukat, akkor is, amikor Gemmának már hatalmas pocakja volt. Az internet népe persze egyből felkapta a párt, és rosszallók is akadtak bőven, de Gemma tökéletesen egészséges kisbabának adott életet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.