Kate Middleton barátnője életét vesztette

gyász Kate Middleton Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú eseményről kapott hírt nemrég Katalin: életét veszítette az egyik barátnője. 

Kate Middleton barátnője, Isobel Kennerley, mindössze 34 évesen hunyt el nemrég. Kiderült, hogy a fiatal asszonynál néhány éve egy rendkívül agresszív agydaganatot állapítottak meg, amit nem sikerült meggyógyítani.

Az elhunyt nő édesanyja azt mesélte, hogy hosszas szenvedés után, minden méltóságát elveszítve halt meg a lánya. Állítása szerint egésznap sírt a fájdalomtól, és amikor éppen tudott beszélni, akkor arra kérte a családját:

segítsenek neki meghalni.

Elhunyt Katalin barátnője, Isobel Kennerley Forrás: Christine Eeley

Az anya most törvénymódosítást szeretne elérni, hogy azok a halálos betegek, akik öntudatuknál vannak, szabadon dönthessenek a haláluk idejéről és módjáról. Előfordulhat, hogy az üggyel foglalkozni is fognak, ha Katalin is melléjük áll, aki 1990 óta ismerte az elhunyt Isobelt.

Ugyan sokat nem tudtak találkozni egymással, de kislány koruk óta barátnők voltak, és tartották a kapcsolatot - írta meg a DailyMail.

Kisbabád van? Így segíts neki átvészelni a kánikulát!http://www.life.hu/drlife/20170803-igy-gondozd-a-kisbabat-a-kanikulaban.htmlSorra dőlnek meg a melegrekordok, azt javasolják, hogy ilyenkor még a strandra is csak délelőtt vagy délután menjünk ki, a kritikus déli időszakot érdemes fedett helyen átvészelni. De hogyan segíthetnek a felnőttek az egészen pici babáknak, hogy könnyebben viseljék el ezt a hőséget? Mit tegyünk, és mit felejtsünk el? Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamedet, a gyulai kórház újszülött-gyógyász főorvosát kérdeztük Dr. Life--Tenyérnyi kisbaba született Bristolban: Fotó! http://www.life.hu/drlife/20170804-megszuletett-a-vilag-egyik-legaprobb-kisbabaja.htmlEnnyire aprócska újszülöttet szinte még sosem láttunk. Elfér az ember tenyerében. Dr. Life--Détár Enikő 7 évig küzdött bulémiával http://www.life.hu/drlife/20170803-het-evig-kuzdott-bulemiaval-detar-eniko.htmlDétár Enikő őszintén vallott a betegségéről, mely évekig nehezítette az életét. Azt is elárulta, hogy mikor és mivel kezdődött a baj. Dr. LifeOrigoRobbie Williams alvaevésben szenved http://www.life.hu/drlife/20170803-alvaeves-miatt-szenved.htmlNem mindennapi betegségéről számolt be Robbie Williams, ami tulajdonképpen nem nevezhető valódi betegségnek, inkább egyfajta zavarnak, de mégis nagyon káros az egészségre. Dr. LifeOrigoA magyar szépségkirálynő-jelölt, Fekete Ivett barátjának kezét levágta a villamoshttp://www.life.hu/drlife/20170803-fekete-ivett-baratjanak-kezet-levagta-a-villamos.htmlBorzalmas baleset érte Fásy Ádám szépségkirálynő-jelöltjének barátját. A bal karját csuklótól vágták le a villamos kerekei, a jobb kezén pedig csak 3 ujja maradt. Dr. Life--Polgár Kriszta megsérült, kórházba kellett mennie http://www.life.hu/drlife/20170802-kellemetlen-balesetet-szenvedett-polgar-kriszta.htmlA lábfejénél sérült meg az egykori szépségkirálynő. Orvoshoz kellett fordulnia, ahol a műtét mellett döntöttek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.