Boros Lajos és a felesége romlott ételtől lett rosszul

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
betegség mérgezés Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor az ember nagy lendülettel neki ugrik egy tál illatos ételnek, amiről csak utólag derül ki, hogy romlott volt...

Boros Lajos a napokban a közösségi oldalán tájékoztatta a követőit arról, milyen pórul jártak a feleségével. A híres műsorvezető elmesélte, hogy a kedvese egy besávárlóközpontban vett két adag brassói pecsenyét vacsorára, melyet elfogyasztottak, majd mindketten komoly rosszullét áldozatai lettek:

"Hozott az én asszonyom egy ötbetűs bevásárlóközpontból vásárolt kis vacsit, brassói becenévvel, majd elváltunk útjaink, aztán, mintha egyezettettük volna az óráinkat, ugyanazon pillanatban, két helyszínen, de pontosan egyidőben fakadtunk hányva alul-felül. A fajansz akusztikája bassz-bariton volt, mint egy berekedt hajókürt. Köszönjük! A családi multiorvos tudomány azonnal felfedezte, hogy az egésznek az okozója nem a BREXIT, hanem az inkább vaníliafagyira jellemző kis kártevőcske. Női neve van: Szalmonella"

Nemrég pedig egy újabb posztott tett közzé a falán a híresség, melyben elárulta nekünk, hogy szerencsére már sokkal jobban vannak:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.