Ronnie Wood, a Rolling Stones gitárosa először beszélt tüdőrákjáról

Forrás: Getty Images/2013 Getty Images/Dave J Hogan -
tüdőrák Rolling Stones Ronnie Wood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ronnie Wood, a Rolling Stones gitárosa először beszélt arról, hogy májusban tüdőrákot diagnosztizáltak nála.

A hetvenéves sztár a Mail on Sunday-nek elmondta, hogy tüdeje egy részét el kellett távolítani, ám egyelőre megnyerte a harcot a betegség ellen. Háromhavonta vissza kell mennie kontrollra. Wood turnéjának indulása előtt, májusban vett részt rutinvizsgálaton, ott merült fel a tüdőrák gyanúja.

Ronnie Woodnál májusban diagnosztizáltak tüdőrákot Forrás: Getty Images/2013 Getty Images/Dave J Hogan


"Őszintén szólva nem lepett meg" - tette hozzá a gitáros, aki hosszú éveken át volt láncdohányos. A vizsgálatok eredményére egy hetet kellett várnia. Elmondása szint hirtelen minden bizonytalanná vált, a zenész már elképzelte a halálát. Végül olyan eredményeket kapott, melyek szerint a tüdőszövetben lévő daganat nem növekszik, ezután műtötték meg, az operáció sikerült.

"Átkozott szerencsém van, valójában már nem is lenne szabad itt lennem. Megint igen komoly védelmi pénzt fizettem" - vélte Wood, aki 2012-ben még egy doboz cigarettával a kezében vett részt harmadik esküvőjén. Amikor azonban 2016-ban megszületett harmadik feleségével közös gyermeke, felhagyott a cigarettával, a drogokkal és az alkohollal.

Nők, akik belehaltak a plasztikázásbahttp://www.life.hu/drlife/20170723-asszonyok-akik-belehaltak-a-plasztikazasba.htmlFenékplasztika, mellnagyobbítás és arcfelvarrás. A legtöbb nő elégedett a végeredménnyel, és boldog életét él a beavatkozás után. Ám azok a nők, akikről most írunk, mind belehaltak a plasztikázásába. Dr. LifeAFPHalálos kórral küzd a fiatal magyar underground zenészhttp://www.life.hu/drlife/20170806-halalos-korral-kuzd-a-fiatal-magyar-underground-zenesz-baratai-igy-segitenek.htmlAz underground zenei világban ismert The Southern Oracle együttes dobosa jó ideje küzd a rák ellen. A zenekara azonban mindenben segíti, beleértve az anyagiakat is. Dr. Life--Tudtad, hogy milyen undorító dolog van a szállodai hajszárítóban?http://www.life.hu/drlife/20170805-ilyen-undorito-dolog-van-a-szallodai-hajszaritoban.htmlHa eddig nem akartál hajszárítót csomagolni a nyaraláshoz, akkor a cikk után tuti bedobod a bőröndödbe! Dr. Life--Tévés dokik, akik a valóságban is a kórházban kötöttek kihttp://www.life.hu/drlife/20170723-korhazba-kerultek-a-teves-dokik.htmlEzek a színészek sokáig dokit alakítottak, vagy alakítanak még most is egy-egy népszerű kórházsorozatban. De eljött az a pillanat az életükben, amikor betegként ők is kórházba kerültek. Nézzük, hogy mivel kezelték őket. Dr. LifeAFPKate Middleton barátnője életét vesztettehttp://www.life.hu/drlife/20170804-agytumor-miatt-hunyt-el-katalin-baratnoje.htmlSzomorú eseményről kapott hírt nemrég Katalin: életét veszítette az egyik barátnője. Dr. Life--Tenyérnyi kisbaba született Bristolban: Fotó! http://www.life.hu/drlife/20170804-megszuletett-a-vilag-egyik-legaprobb-kisbabaja.htmlEnnyire aprócska újszülöttet szinte még sosem láttunk. Elfér az ember tenyerében. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.