A rengeteg stressz miatt fogy Gáspár Győző

fogyás Gáspár Győző stressz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rá sem lehet ismerni az egykori kövér Győzőre, és most megtudtuk, hogy mi áll a drasztikus fogyás hátterében. 

Bizonyára emlékszünk rá, hogy fiatalabb korában Győző sokat küzdött a túlsúllyal. Kipróbálta az összes létező diétát, csodaszert és élemód tippet, még sem tudott tartós fogyást elérni. Ám a kétgyermekes édesapára ma már ez egyáltalán nem igaz.

"Ami körülöttem folyik, azt ép elméjű ember nem bírná ki. Három hónap alatt 15 kiló ment le rólam. De nem azért, mert fogyókúráztam, hanem azért, mert nem bírok enni" - vallotta be a sztár, akinek azóta vannak táplálkozási problémái, mióta költségvetési csalás gyanúja miatt vizsgálódik a NAV.

Gáspár Győzőnek mindenét elvitte a NAV, ezért kezdett el rohamosan fogyni Forrás: Instagram/Gáspár Győző

A Romantic egykori frontembere szerint sokan elfordultak tőlük a botrány kirobbanása óta.A rokonok, barátok és az ismerősök közül is felszívódtak néhányan. Az pedig külön szomorú, hogy Bea 10 milliós nyereményét is elvitte is a NAV. A férfi azonban állítja, hogy mostmár teljesen tisztába került az emberi kapcsolatait tekintve:

"Most derült ki számomra istenigazából, hogy azok az emberek, akik körülöttem voltak, mára mind leléptek. Azok csak azt a Győzit szerették, aki a tévében mutatta önmagát. Amikor meg itt a baj, akkor mindegyik eltűnik. Ha Bea nem lenne az életemben, akkor egy nulla lennék. Ő az, aki most lelket önt belém. Ő az, aki támogat. Ő az, aki mellettem van. Ő az, aki nem hagy hülyeséget csinálni, és ő az, aki szeret engem tiszta szívből"

A Dominikai Köztársaság kis falujában minden lánynak pénisze nőhttp://www.life.hu/drlife/20170809-dominikai-koztarsasag-kis-falujaban-minden-lanynak-penisze-no.htmlA Dominikai Köztársaság egy kis falujában, Salinasban a lányok 90 százaléka férfivá változik pubertás korukban: péniszük nő. Dr. Life--Michael Schumacher lányának üzenete miatt reménykednek a rajongókhttp://www.life.hu/drlife/20170808-schumi-lanyanak-uzenete-miatt-remenykednek-a-rajongok.htmlMichael Schumacher lassan négy éve szenvedett súlyos síbalesetet, azóta nem sokat tudunk az állapotáról, de a rajongók most elkezdtek reménykedni. Schumi lányának egy Instagram-posztja miatt Dr. LifeAFPPénisznagyobbítás közben halt meg egy férfi http://www.life.hu/drlife/20170808-plasztikai-mutet-kozben-halt-meg-egy-ferfi.htmlDöbbenetes eset történt nemrég egy svéd származású férfival: egy pénisznagyobbító műtét közben veszítette életét. Dr. Life--Lemondta a szerepléseit Val Kilmer http://www.life.hu/drlife/20170808-val-kilmer-egyre-tobb-szerepleset-mondja-le.htmlAhogy azt már korábban megírtuk, Val Kilmer súlyos rákos betegséggel küzd. Egy ideig tagadta, később mégis beszélt arról, hogy rákos. Dr. Life--Sinead O'Connor öngyilkos gondolatokkal küzd (18+)http://www.life.hu/drlife/20170808-sinead-o-connor-ongyilkos-gondolatokkal-kuzd.htmlSinead O'Connor mentális betegségekkel küzd, és a családja sem törődik már vele. Egyedül él egy motelban, az egyetlen ember, aki szóba áll vele az a pszichiátere. Videóban vallotta be, hogy öngyilkos gondolatokkal küzd. Dr. LifeOrigoHalálos kórral küzd a fiatal magyar underground zenészhttp://www.life.hu/drlife/20170806-halalos-korral-kuzd-a-fiatal-magyar-underground-zenesz-baratai-igy-segitenek.htmlAz underground zenei világban ismert The Southern Oracle együttes dobosa jó ideje küzd a rák ellen. A zenekara azonban mindenben segíti, beleértve az anyagiakat is. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.