Terry Black feladja: nem küzd tovább a rák ellen

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Terry Black rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négyszer győzte már le a gyilkos kórt a 69 éves Terry Black, de most úgy érzi, nincs esélye. Áttétes tüdőrákot diagnosztizáltak nála. 

Terryt az elmúlt években töbször megoperálták és kemoterápiával is kezelték. Kétszer küzdöt meg a mellrákkal, majd a tüdő- és végbélrákkal. Ha pedig ez nem lenne elég, két évvel ezelőtt infraktust is kapott. A nagy harcos most azonban úgy érzi, nincs esélye, kiderült, hogy kiújult a tüdőrákja - írja a Blikk.

Terry Black nem harcol tovább a rák ellen Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub


"Most lent vagyok a Balatonon, nemrég érkeztünk, de már készülök is haza, mert nem érzem magam jól. Meg már idős is vagyok. Már nem hagyom magamat megoperáltatni. Most időre van szükségem, hogy végiggondoljam, hogyan tovább. Dani 16, Fannika 13 éves. Én pedig még a legrosszabb esetben is élek egy évet. Öregebb lettem, nincs már meg bennem az a küzdő szellem. Kell egy kis idő, hogy lássam, mit kell tennem. Áttétes a rák, a csontban is áttétet képez, ezzel már nem tudnak mit kezdeni! Minek műtsenek meg? Semmi értelme. Négy rákot már túléltem, azok külön voltak, ki lehetett operálni, ezt már nem, vége a dalnak" - mondta az előadóművész, aki először a Facebook oldalán, ismerőseivel tudatta döntését.

Terry Black daganata kiújult: áttétek is vannakhttp://www.life.hu/drlife/20170810-terry-black-daganata-kiujult.htmlTerry Blacknek egyszer már sikerült leküzdenie a gyilkos kórt, akkor hatalmas akaraterővel harcolt a rákos megbetegedés ellen. A daganata azonban kiújult, a helyzet most sokkal súlyosabb, ráadásul már nincs is meg benne az a küzdő szellem. Dr. Life--„28 évesen lebénulva feküdtem a kórházban, és a családom nem az esküvőmre készült"http://www.life.hu/drlife/20170717-28-evesen-lebenulva-fekudtem-a-korhazban.htmlCilárik Adrienn 28 évesen került kórházba. Lebénult és majdnem belehalt egy nagyon ritka autoimmun betegségbe, amit csak az utolsó pillanatban diagnosztizáltak. Három kórház és egy harcos lány története. Dr. LifeOrigoA rengeteg stressz miatt fogy Gáspár Győző http://www.life.hu/drlife/20170809-ezert-fogyott-rengeteget-gaspar-gyozo.htmlRá sem lehet ismerni az egykori kövér Győzőre, és most megtudtuk, hogy mi áll a drasztikus fogyás hátterében. Dr. LifeOrigoA Dominikai Köztársaság kis falujában minden lánynak pénisze nőhttp://www.life.hu/drlife/20170809-dominikai-koztarsasag-kis-falujaban-minden-lanynak-penisze-no.htmlA Dominikai Köztársaság egy kis falujában, Salinasban a lányok 90 százaléka férfivá változik pubertás korukban: péniszük nő. Dr. Life--Törőcsik Mari üzent a kórházbólhttp://www.life.hu/drlife/20170809-torocsik-mari-a-korhazbol-uzent.htmlTörőcsik Marit az év eleje óta kórházban ápolják. A 81 legendás színésznő óriási hitével továbbra is küzd a gyógyulásért.Dr. LifePénisznagyobbítás közben halt meg egy férfi http://www.life.hu/drlife/20170808-plasztikai-mutet-kozben-halt-meg-egy-ferfi.htmlDöbbenetes eset történt nemrég egy svéd származású férfival: egy pénisznagyobbító műtét közben veszítette életét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.