Műszerfalra rakott lábai miatt sérült meg egy nő

2017.08.12. 14:47

Sokunknak szokása, hogy autós utazás közben a műszerfalra tesszük a lábunkat. Íme egy nő, aki ennek köszönhetően szenvedett komoly sérüléseket. 

Az amerikai Audra Tatum rendszeresen utazott a férjével úgy, hogy a lábait a műszerfalra helyezte. Ám az egyik alkalommal egy másik autós nem adta meg nekik az elsőbbséget, ezért egymásnak csapódtak. 

A baleset után mindenki enyhe sérülésekkel szállt ki az autóból, kivéve Audrát, akinek gyökeresen megváltozott az élete a 2 évvel ezelőtti baleset óta. A műszerfalból kicsapódó légzsák ugyanis a testéhez préselte a nő lábait, melynek következtében eltört a bokája, a lába, a válla, az orra és négy helyen a medencecsontja is. 

Ha nem tette volna fel a lábait, ma is egészséges lenneForrás: Audra Tatum

Számos operáció és fizikoterápiás kezelést követően is egy hónap kellett ahhoz, hogy újból lábra tudjon állni. Hiába telt el már 2 év, még mindig érzi az események negatív hatásait: 4 óránál több időt nem tud lábon állni, ezért a mentős hivatását is abba kellett hagynia. 

Audria most igyekszik minél több embert leszoktatni erről az utazási szokásról, ugyanis pontosan tudja, hogy ő sem sérült volna meg ennyire, ha a lábait nem a műszerfalon tartja - írta meg a CBSNews.

Szandiék nyaralása autóbaleset miatt majdnem meghiúsult
A híres énekesnő egy beszélgetős műsorban vendégeskedett, ahol többek között az autóbalesetükről is mesélt. Az eset egy hirtelen pillanatban történt, és az autójuk annyira összetörött, hogy azzal lehetetlenség lett volna tovább utazni. Olvass tovább itt...

 

műszerfalautóbalesetautó