A Facebookon árulja férjét a mizofóniás nő

Forrás: Thinkstock -
mizofónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betegesen irtózik a zajoktól a 33 éves angol Teresa Turner. Igen, azoktól a zajoktól is, amelyeket a férje kelt, ezért úgy döntött, piacra dobja a férfit.

A nő a Facebookon sorolja, hogy mit mit utál a férjében. Például azt, hogy hangosan húzza le a a vécét, csámcsog, az asztal lábát rugdalja, és a többi - írja a metro.co.uk. Teresánál akkor telt be végképp a pohár, amikor Rob talált egy videót egy gusztustalanul csámcsogó férfiról, és a felesége bosszantássára végtelen sokszor lejátszotta. A feleség ezt követően adta fel Facebook-hirdetését, amely szerint szobatiszta, de idegesítő férje ingyen elvihető.

Sokan értékelték a hirdetést, rövid idő alatt 300 reakció érkezett, de Rob - akit az egész csak mulattat - végül is az asszonyka nyakán maradt.

Mindennapok egy mizofóniás lány szemszögéből

Viszonylag frissen felfedezett rendellenességként tartja számon az orvostudomány a zajoktól, hangoktól való irtózást, amelyet a szaknyelv mizofóniaként emleget. A mizofónia nem csupán az ebben szenvedő beteget, hanem a környezetét is megviselheti. Cikkünket a különös kórságról itt olvashatod.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.