injekció Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Verát töbször is támadták azért, mert műtét segítségével fogyott le. Pedig ahhoz, hogy ilyen sikeres legyen neki is hozzá kellett tennie: kitartást, akaraterőt. Az énekesnő rendszeresen sportol és a diétát is tartania kell. 

"A műtét után nagyon nagy szerep hárul az illetőre, hogy az új súllyal hogyan tud tovább élni. Komoly szerepe van a mozgásnak, fontos bizonyos fajta diétát tartani, de speciálisra nincs szükség. Naponta három alkalommal van főétkezés, amely a gyomor méretének megfelelően kis mennyiségű étel elfogyasztását jelenti. Az evést az első teltségérzés észlelésekor abba kell hagyni, és kerülni kell az extra étkezéseket. A testsúlyfelesleg 80-90 százaléka megy le egy év alatt, döntően inkább az első fél évben. Ezt követően a testsúly állandósul. A fogyás dinamikája egyébként egyéni" - idézi a Bors Mohos Elemért,Vera orvosát, aki a honlapján arról is ír, hogy erőteljes vitaminpótlásra van szüksége pácienseinek, így az énekesnő is injekciókúrán van, a B12-vitamint kapja e formában a tabletták mellett.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A pszichiátria után szociális otthonban helyezték el BB Évithttp://www.life.hu/drlife/20170812-bb-parkanyi-evit-szocialis-otthonba-vittek.htmlTöbb év pszichiátria után most szociális otthonba vitték Párkányi Évit. A Big Brother egykori nyertese úgy tűnik, soha nem térhet haza. Családja már jó ideje kezdeményezte, hogy szociális otthonban helyezzék el Évit, és ez most sikerült Dr. Life--Több nő hal meg keringési betegségek következtében, mint férfihttp://www.life.hu/drlife/20170730-tobb-no-hal-meg-keringesi-betegsegek-kovetkezteben-mint-ferfi.htmlA köztudatban a mai napig az él, hogy a szívinfarktus és az egyéb keringési betegségek inkább a férfiakat érinti, pedig ez nem igaz. A nők 57 százaléka hal meg ma Magyarországon szívproblémák miatt, 43 százalékuknál pedig még csak mellkasi fájdalom sem utal arra, hogy nagy a baj - írja a Szívderítő nyomán az Origó. A Magyar Kardiológusok Társasága, illetve az általuk is alapított Pirosban a Nőkért mozgalom: arra hívja fel a figyelmet, hogy a nőknek is jobban oda kell figyelniük a kardiológiai problémára utalható tünetekre. Dr. LifeOrigoSúlyosan megsérült a fiatal magyar artista, Pintér Áron http://www.life.hu/drlife/20170624-sulyosan-megserult-a-fiatal-magyar-artista-pinter-aron.htmlA Recirquel Társulat a győri táncfesztivál harmadik napján mutatta volna be Adieu! című kétszemélyes bohócelőadását, a fellépés azonban elmaradt: a kétszermélyes társulat egyik tagja, Pintér Áron súlyos sérülést szenvedett. Dr. LifeThinkstockNem csak szexuális úton terjed a HPVhttp://www.life.hu/drlife/20170716-nem-csak-szexualis-uton-terjed-a-hpv-virus.htmlMár 100 éve ismert a szexuális magatartás és a méhnyakrák közötti kapcsolat, de csak kevesen tudják, hogy a HPV elleni védőoltással nem csak ez a daganattípus, hanem számos más komoly betegség is megelőzhető - a vakcinát pedig nem csak nőknek, a férfiaknak is ajánlott beadni. Cikkünkben szakember mutatja be ezt a vírust, és szó esik arról is, hogy mi történik, ha várandósság alatt fertőz meg valakit a bárányhimlő. Dr. Life--Rosszindulatú daganatot találtak Benkő Lászlónálhttp://www.life.hu/drlife/20170624-rosszindulatu-daganatot-talaltak-benko-laszlo-zenesznel.htmlHetek óta várta daganatos betegsége vizsgálatának eredményét az Omega billentyűse. Sajnos nem jó híreket kapott. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoGáspár Bea pajzsmirigy-betegsége romlikhttp://www.life.hu/drlife/20170516-gaspar-bea-pajzsmirigy-betegsege-romlik-a-stressz-miatt.htmlBár megnyerte a Konyhafőnököt Gáspár Bea, mégsem maradéktalan a boldogsága. A rokonok közönye, a NAV-hercehura, a srtessz nagyon nem tesz jót neki: egyre csak hízik. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.