szilágyi istván trombózis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy vérrög zárta el Szilágyi István egyik vénáját.

Szilágyi István a Ripostnak beszélt arról, hogy néhány héttel ezelőtt igen komoly veszélybe került. "Valóban trombózist kaptam. A vádlim egyszer csak feldagadt és komoly fájdalmat éreztem. Orvoshoz mentem, aki vérhígítót adott, ami szerencsére javított az állapotomon" - nyilatkozta.

Forrás: RTL Klub

Ezért egészséges, ha valakinek nagyobb a feneke http://www.life.hu/drlife/20170813-ezert-egeszseges-ha-valakinek-nagyobb-a-feneke-korte-alkatu.htmlHa eddig irigyelted a fiús alkatú, keskeny csípőjű lányokat, ne tedd. Dr. LifeThinkstockB12 injekciókat kap Tóth Verahttp://www.life.hu/drlife/20170813-b12-injekciokat-kep-toth-vera-enekesno.htmlTóth Verát töbször is támadták azért, mert műtét segítségével fogyott le. Pedig ahhoz, hogy ilyen sikeres legyen neki is hozzá kellett tennie: kitartást, akaraterőt. Az énekesnő rendszeresen sportol és a diétát is tartania kell. Dr. Life--Zacher Gábor üzent a szülőknek a Volt Fesztiválrólhttp://www.life.hu/drlife/20170628-zacher-gabor-uzent-a-szuloknek-a-voltrol.htmlZacher Gábor toxikológus idén is ellátogatott a Volt Fesztiválra, hogy előadást tartson a rendezvény közönségének. A doki ez úton a Life.hu-n keresztül üzent a fesztiválra látogató fiatalok szüleinek. Dr. LifeOrigoMankó nélkül jár Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20170610-manko-nelkul-jar-rekasi-karoly-szinesz.htmlLassan javul a balesetet szenvedett Rékasi Károly állapota. A színész kálváriája jó ideje tart, rengeteg szerepét vissza kellett adni, sőt, egy időben az orvosok azzal is ráijesztettek, hogy amputálni kell a sérült lábát. Szerencsére azonban erre nem került sor, és úgy néz ki, Rékasi túl van a nehezén. Dr. Life--Kórházba került Benkő László, az Omega zenészehttp://www.life.hu/drlife/20170516-korhazba-kerult-benko-laszlo-az-omega-zenesze.htmlHiába keresték a rajongók a múlt szombaton a szlovákiai Bátorkeszin Benkő Lászlót, a zenész nem állt a billentyűk mögött. Betegség miatt kénytelen volt lemondani a bulit. Dr. Life--Megvan, mi az, amitől mellrákos lehetsz - Vigyázz vele!http://www.life.hu/drlife/20170527-az-alkoholfogyasztas-noveli-a-testmozgas-csokkenti-a-mellrak-kockazatat.htmlAz alkoholfogyasztás növeli, a testmozgás csökkenti a mellrák kockázatát. Tizenkétmillió nő kórtörténetét feldolgozó több mint száz tanulmány eredményeit elemezték. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.