menstruáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyiunk személyisége megváltozhat picit arra az időszakra, amikor menstruálunk. Néhányunk gyermeki boldogsággal habzsolja a jégkrémet, néhányunk pedig minden szóra azonnal felkapja a vizet. És vannak azok a szerencsések, akiknek ezek a napok is olyanok, mint az összes többi. Töltsd ki a kvízünket és kiderül, hogy melyik közé tartozol.

Ezért mondta le a koncertjét Koós János http://www.life.hu/drlife/20170814-vallproblema-miatt-mondta-le-a-koncertjet-koos-janos.htmlMindenki nagyon megijedt, mert Koós János az utolsó pillanatban mondta le az egyik vidéki koncertjét. Aradszky Lászlónak kellett beugrania a helyére. Dr. Life--Körülbelül kétszázezren gyógyszerfüggők Magyarországonhttp://www.life.hu/drlife/20170813-ketszazezren-gyogyszerfuggok-magyarorszagon.htmlMagyarországon a toxikológus szerint közel kétszázezerre tehető azok száma, akik valamilyen gyógyszerfüggésben szenvednek.Dr. Life--Rohamot kapott Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/drlife/20170814-medveczky-ilona-allergias-rohamot-kapott.htmlMedveczky Ilona 76 évesen is lenyűgöző formában van. Ám ezúttal majdnem nagy bajba került...Dr. Life--13 órát töltött a fodrász azzal, hogy átváltoztassa a depressziós kamasz hajáthttp://www.life.hu/drlife/20170813-13-orat-toltott-a-fodrasz-azzal-hogy-atvaltoztassa-a-depresszios-kamaszt.html"Nem hagyhatjuk, hogy a gyerekek értéktelennek érezzék magukat!"- ezt mondta az a fodrász, aki 13 órát töltött azzal, hogy egy depressziós kamasz haját megmentse. Dr. LifeOrigoEzért egészséges, ha valakinek nagyobb a feneke http://www.life.hu/drlife/20170813-ezert-egeszseges-ha-valakinek-nagyobb-a-feneke-korte-alkatu.htmlHa eddig irigyelted a fiús alkatú, keskeny csípőjű lányokat, ne tedd. Dr. LifeThinkstockA Facebookon árulja férjét a mizofóniás nőhttp://www.life.hu/drlife/20170813-a-facebookon-arulja-ferjet-a-mizofonias-norfolki-no.htmlBetegesen irtózik a zajoktól a 33 éves angol Teresa Turner. Igen, azoktól a zajoktól is, amelyeket a férje kelt, ezért úgy döntött, piacra dobja a férfit. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.