Fehérjetúladagolásban halt meg egy testépítő anyuka

Forrás: Thinkstock -
halál anyuka fehérje bodybuilding
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves ausztrál bodybuilderre, Meegan Heffordra a szobájában találtak rá, már kómában volt. A kórházba szállítás után kát nappal meghalt.

Halálának oka az edzésekhez használt fehérje túladagolása, és a nő már korábban diagnosztizált betegsége, amely gátolja a fehérjék lebontását. Meegan nagyon készült egy szemtemberi edzédre, az édesanyja figyelmeztette is, hogy túlzásba viszi a dolgokat. Naponta kétszer edzett, és már egy ideje fáradtságra és levertségre panaszkodott.

John Heard színész halálát ritka szívbetegség okoztahttp://www.life.hu/drlife/20170816-john-heard-halalat-ritka-szivbetegseg-okozta.htmlJúlius 21-én, teljesen váratlanul hunyt el a Reszkessetek betörők sztárja, John Heard. Halálának okát a Santa Clara megyei orvostudományi hivatal hozta nyilvánosságra. Dr. Life--Andreea Tonciu megmutatta az elrontott melleithttp://www.life.hu/drlife/20170816-igy-neznek-ki-andreea-tonciu-elszurt-mellei.htmlA plasztikai sebészet igen kétélű dolog: fantasztikus eredményeket lehet vele elérni, ha a szakember valóban érti a dolgát. Ám ha nem, akkor durva torzításokat okozhat. Dr. LifeOrigoNem tudjuk elfelejteni Berki herevasalós ügyét http://www.life.hu/drlife/20170816-ujbol-teriteken-berki-krisztian-herevasalasa.htmlIsmét Berki herezacskóján csámcsog az ország, hála egy plasztikai sebésznek, aki most foglalt állást az ügyben. Dr. LifeOrigoÍgy élesztettek újra egy élettelennek tűnő kisbabát: Videó! http://www.life.hu/drlife/20170815-eszmeletlen-kisbabat-mentettek-meg-az-orvosok.htmlDöbbenetes felvétel terjed a közösségi oldalakon: így keltenek életre egy eszméletlen kisbabát. Dr. LifeThinkstockKaylee Moats vagina nélkül született, most operációra gyűjthttp://www.life.hu/drlife/20170816-kaylee-moats-vagina-nelkul-szuletett-operaciora-gyujt.htmlKaylee Moats csak 18 éves korában tudta meg, hogy Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser-szindrómája van. Furcsa volt számára, hogy minden barátnője menstruál, de neki nem jön meg, ezért elment egy nőgyógyászhoz.Dr. LifeOrigoSzétégett a karja a hétéves kisfiúnak a hennátólhttp://www.life.hu/drlife/20170815-szetegett-a-karja-a-heteves-kisfiunak.htmlEgy édesanya osztotta meg kisfia történetét. A hétéves gyerek súlyos égési sérüléseket szenvedett a nyaraláson, miután allergiás reakció lépett fel nála a henna-tetoválás után. Dr. Life--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.