plasztikai sebészet mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plasztikai sebészet igen kétélű dolog: fantasztikus eredményeket lehet vele elérni, ha a szakember valóban érti a dolgát. Ám ha nem, akkor durva torzításokat okozhat. 

Andreea Tonociu, román televíziós pont az utóbbi kategóriába esett: kés alá feküdt, de a végeredmény sokkal rosszabb lett, mint a kiindulási pont volt. A 28 éves szépség bevallotta, hogy komoly fájdalmai voltak, és nagyon megbánta a döntését.

A híresség nem volt rest megmutatni, mi történt vele Forrás: Facebook

„Azt akarom, hogy hozzák rendbe a melleimet, és ha visszacsinálhatnám, sosem kezdenék bele még egyszer egy ilyen operációba. Az a baj, hogy olykor addig észre sem vesszük amink van, míg el nem veszítjük” - mondta a szerencsétlenül járt híresség.

A műsorvezető fotókat is megosztott az esetről, hogy elrettentő példaként szolgáljon minden nőnek. Megmutatta, hogyan nézett ki közvetlenül a műtét után, és azt is láthatjuk, hogy milyen fájdalmakkal küzdött. A fotókat itt tudod megtekinteni.

Botrányos műmelle lett a csinos modellnek

Amanda nem gondolta, hogy élete egyik legjobban várt pillanata ennyi nehézséget okoz majd neki: szép mellekre vágyott, de megszenvedett értük. Olvass tovább itt...

Nem tudjuk elfelejteni Berki herevasalós ügyét http://www.life.hu/drlife/20170816-ujbol-teriteken-berki-krisztian-herevasalasa.htmlIsmét Berki herezacskóján csámcsog az ország, hála egy plasztikai sebésznek, aki most foglalt állást az ügyben. Dr. LifeOrigoÍgy élesztettek újra egy élettelennek tűnő kisbabát: Videó! http://www.life.hu/drlife/20170815-eszmeletlen-kisbabat-mentettek-meg-az-orvosok.htmlDöbbenetes felvétel terjed a közösségi oldalakon: így keltenek életre egy eszméletlen kisbabát. Dr. LifeThinkstockÁllandó szexuális vágya miatt szenved egy fiatal lány http://www.life.hu/drlife/20170815-folyamatosan-szexelni-akar-a-fiatal-lany.htmlNem is gondolnánk, hogy a szexuális vágy hátterében betegség is állhat... Dr. LifeOrigoEzért mondta le a koncertjét Koós János http://www.life.hu/drlife/20170814-vallproblema-miatt-mondta-le-a-koncertjet-koos-janos.htmlMindenki nagyon megijedt, mert Koós János az utolsó pillanatban mondta le az egyik vidéki koncertjét. Aradszky Lászlónak kellett beugrania a helyére. Dr. Life--Műszerfalra rakott lábai miatt sérült meg egy nő http://www.life.hu/drlife/20170812-ezert-nem-szabad-labbal-a-muszerfalon-utazni.htmlSokunknak szokása, hogy autós utazás közben a műszerfalra tesszük a lábunkat. Íme egy nő, aki ennek köszönhetően szenvedett komoly sérüléseket. Dr. LifeOrigoElhunyt Patyi Máté, magyar újságíró http://www.life.hu/drlife/20170810-elhunyt-patyi-mate-ujsagiro.htmlElhunyt a hvg.hu egyik fiatal újságírója, Patyi Máté. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.