rendellenesség Mayer-Rokitanszky-Küster-Hauser-szindróma vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kaylee Moats csak 18 éves korában tudta meg, hogy Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser-szindrómája van. Furcsa volt számára, hogy minden barátnője menstruál, de neki nem jön meg, ezért elment egy nőgyógyászhoz.

Kiderült, hogy a 22 éves nőnek nincs méhnyaka és hüvelynyílása sem. Utóbbit ő maga fedezte fel, miután eljött az orvostól. A lány félt a jövőtől, nem nem tudta, hogyan tovább. Sokat aggódott azon, hogy nem lesz egyetlen barátja sem, hiszen képtelen nemi életet élni. Aztán mégis összeismerkedett egy férfivel, aki szereti Kaylee-t és bízik abban, hogy hamarosan nemi életet is élehetnek. A lány ugyanis a műtétjére gyűjt.


Mivel az eljárás plasztkai bavarkozásnak számít, Moats biztosítása nem fizeti az operációt. A lány létrehozott egy adománygyűjtő oldalt, hogy összeszedje a 15.000 dollárt, amire szüksége van. Úgy tűnik, Kaylee-nak nem lesz gondja a családalapítással sem, testvére felajánlotta, hogy kihordja majd a gyerekeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.