Bangó Margit attól retteg, hogy újból rákos lesz

betegség rák Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan legyőzte a gyilkos kórt, mégis attól retteg, hogy újból rákos lesz. 

Minden erejét bevetve küzdötte le a mellrákot Bangó Margit, akinek még így is maradt egy libatojás méretű zsírdaganat a karjában. Ám ez szerencsére nem veszélyes, így amíg nem indokolt, nem akarja kivetetni onnan.

Margit szeretne ott lenni a dédunokája esküvőjén Forrás: Facebook

Margit állítása szerint az orvostudomány mellett a hit az egyik legfontosabb gyógyító erő. Elmondása szerint először magunkkal kell megértetnünk azt, hogy bizony ebből fel lehet épülni. A művésznő azt is elárulta, hogy nagyon szeretne ott lenni a dédunokája esküvőjén, ezért minden lehetséges követ megmozgat, hogy szinten tartsa az egészségét:

"A dédunokám, a kis Tina esküvőjét mindenképpen meg szeretném érni, és azt is, hogy ükunokám szülessen. Ezért kértem még tíz évet a Főbírótól...Harminc már sok lenne, de erre az én drága kis Tinám, a dédunokám rávágta: Neked százhatvan évig kell élned mama." - írta meg a Story Magazin.

Dédunokájával él együtt Bangó Margit

Egy régi álma teljesült nemrég Bangó Margitnak. A híres énekesnő azt mesélte, hogy még rengeteg tennivaló van az új ház körül, de már attól nagyon boldog, hogy beköltöztek dédunokájával a gyáli házba. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.