Kritikus állapotban van Ric Flair

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frederick M. Brown -
pankrátor Ric Flair kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy atlantai kórházban ápolják Ric Flairt, akin már egy életmentő műtétet is végrehajtottak. A pontos betegségről még sokat nem tudunk, ám annyi biztos: többszörös szervi elégtelenségről van szó. 

Augusztus 11-én került kórházba Ric Flair, akit azóta mesterséges kómában tartanak, és mindent megtesznek a gyógyulásáért. A mesterséges kómára a műtét miatt volt szükség, ám a kezelésekről azóta nem tudunk újabbat.

Flairt sokan csak Nature Boy-ként ismerik Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frederick M. Brown

A 68 éves pankrátor lánya, Charlotte, a közösségi oldalán mondott kedden köszönetet a rajongóknak és a barátoknak, hogy ekkora szeretettel támogatják őt, és az élet-halál között lebegő édesapját. A 68 éves sztár marketing menedzsere, Cameron Fordham azt mondta, hogy Flair igazi harcos, ebből is kifog gyógyulni.

2017 júliusában készült fotó a sztárról, aki akkor még remek egészségügyi állapotnak örvendett Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frederick M. Brown

Való igaz, hogy Ricet bizony kemény fából faragták: nem csak 40 éven át birkózott pankrátorként, hanem még egy repülőszerencsétlenséget is túlélt - írta meg a People Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.