Nem lehet gyereke a Fatmagül sztárjának, Beren Saatnak - depressziós lett

Forrás: TV2 -
TV2 Fatmagül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tv2 nagysikerű török sorozata, a Fatmagül hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. A főszereplő színésznő nem csak nálunk közkedvelt, hazájában igazi sztárként kezelik. Ki hinné, hogy mégis depresszióval küzd...

Beren Saat, a Fatmagül sztárja hosszú ideig nem találta meg az igazit, pedig már nagyon vágyott egy szerető családra. A szerelem végül rátalált egy ismert zenész személyében, ám a boldogságuk még sem lehet teljes, ugyanis úgy tűnik, nem lehet gyerekük. Hiába pórbálkoznak, eddig nem jártak sikerrel, amibe a színésznő belebetegedett: depressziós lett.

A Fatmagül csinos sztárja depresszióval küzd Forrás: TV2

"A problémákat igyekeznek humorral kezelni, de amikor ez már nem segít, és Beren nagyon maga alatt, akkor Kenan az asztalra csap, és ellentmondást nem tűrően beszél vele, hogy elterelje a gondolatait. Ha kell, kényszeríti, hogy mozduljanak ki a lakásból, és olyan programokat szervez neki, amelyekkel jobb kedvre derítheti" - olvasható a Borsban.

Élet a betét és a tampon előtt – ezeket használták régen a menstruáló nőkhttp://www.life.hu/drlife/20170723-ezeket-hasznaltak-regen-a-menstrualo-nok.htmlMa már nemcsak a hagyományos betét és tamponválaszték áll a nők rendelkezésre, ha menstruációról van szó, hanem alternatív megoldások, mint a mosható betét vagy az intimtölcsér. De régen még nyúlszőrből készült pelenkát, és cédruskérget használtak a menstruáló hölgyek. Dr. LifeThinkstockTörőcsik Mari öt hónap után hazamehethttp://www.life.hu/drlife/20170819-torocsik-marit-hazaengedik-a-korhazbol.htmlTörőcsik Mari, a Nemzet Színésze hónapok óta kórházban van, állapotáról azonban csak ritkán jön hír. Ez az oka. Dr. LifeErről a nőről azt hitték, hogy megszállta a démon, pedig csak depressziós volthttp://www.life.hu/drlife/20170819-errol-a-norol-azt-hittek-hogy-megszallta-a-demon.htmlRosszul érezte magát a táborban, panaszkodott a többieknek. Az egyik pap azt közölte, hogy megszállta a démon. Dr. Life--Ez történik a rendszeres energiaital-fogyasztókkalhttp://www.life.hu/drlife/20170818-ezert-nem-eri-meg-sok-energiaitalt-fogyasztani.htmlAz energiaitalok úgy tűnik nem csak közvetlenül, fizikailag hatnak a fogyasztókra. Dr. Life--Kritikus állapotban van Ric Flair http://www.life.hu/drlife/20170818-korhazban-fekszik-ric-flair.htmlEgy atlantai kórházban ápolják Ric Flairt, akin már egy életmentő műtétet is végrehajtottak. A pontos betegségről még sokat nem tudunk, ám annyi biztos: többszörös szervi elégtelenségről van szó. Dr. Life--5 ember, aki eltorzította magát a plasztikávalhttp://www.life.hu/drlife/20170723-eltorzitottak-magukat-a-plasztikaval.htmlEzek az emberek nem tudnak leállni. Van köztük olyan, aki egy mesefigurára akar hasonlítani, míg társa egy űrlény szeretne lenni. Hogy mi a közös bennük? Mindannyian természetellenesen festenek a plasztika miatt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.