Bereczki Zoltánnak elment a hangja: napokig meg sem szólalhat

Fotó: Mudra László - Origo -
Bereczki Zoltán hang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltánt hiába várták a rajongók hétvégi fellépésén, helyette Opitz Barbi állt színpadra. Kiderült, hogy a sztárnak komoly hangszálproblémái vannak, megszólalni sem tudott!

A rajongók Bereczki Zoltánt várták egy hétvégi fellépésén, helyette viszont Opitz Barbi állt színpadra. A színész ugyanis komoly problémával küzd, ezért muszáj volt pihennie. A menedzsere elárulta, hogy Bereczki Zoltánnak hangszálproblémái vannak, ezért megszólalni sem tudott, nemhogy énekelni.

Bereczki Zoltán komoly hangszálproblémával küzd Fotó: Mudra László - Origo

sajnos komoly hangszálprobléma merült fel nála.

Ripostnak

Bereczki Zoltán már nem él egyedül: ő az új társa

Bereczki Zoltán már nem egyedül hajtja álomra a fejét, otthonában ezentúl mindig lesz valaki, aki izgatottan várja a hazatérését. Nézd meg, ki lett a színész új társa!
Megégett Kánya Kata keze: Fotó! http://www.life.hu/drlife/20170828-kanya-kata-megegette-magat.htmlIjesztő fotó került fel Kánya Kata közösségi oldalára. A híres színésznő megégette magát főzés közben. Dr. Life--Két gyermeket is szült a pikkelybőrű asszonyhttp://www.life.hu/drlife/20170524-a-pikkelyboru-asszony-tortenete.htmlStephanie Turner egy ritka genetikai rendellenességgel, a Harlequin ichthyosis szindrómával jött a világra. Bőre vastag és pikkelyszerű, amely állandóan kirepedezik. Az orvosok az ilyen újszülötteknek nem jósolnak hosszú életet, azonban Stephanie nem adta fel a harcot. Dr. Life--Geri Halliwellt csúnyán megsebesítette a macskája: Videó! http://www.life.hu/drlife/20170828-geri-halliwellt-megtamadta-a-macskaja.htmlBizarr esetről számolt be a közösségi oldalán a Spice Girls egykori énekesnője. Dr. Life--Súlyos betegsége után újra zenélt Gidófalvy Attilahttp://www.life.hu/drlife/20170827-gidofalvy-attila-sulyos-betegsege-utan-ujra-zenelt.htmlA Karthago szombati koncertjén lépett ismét színpadra Gidófalvy Attila. Dr. Life--5 ok, amiért mindig kimerültnek és kialvatlannak érzed magadhttp://www.life.hu/drlife/20170723-ezert-vagy-kimerult-es-kialavatlan.htmlTeremtsd meg a megfelelő környezetet az alvásra. Sokszor ugyanis azon múlik, hogy mennyire tudod kipihenni magad. Dr. LifeThinkstockPataky Attilának orvosi utasításra pihennie kell egy fél évethttp://www.life.hu/drlife/20170823-pataky-attilanak-orvosi-utasitasra-fel-evet-pihennie-kel.htmlPataky Attila mögött sűrű időszak van, és még nincs vége. Gőzerővel készül a nagykoncertjére, de az orvosai pihenni küldenék. Erre is sort kerít majd, de egyelőre nem ér rá ilyesmire. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.