Kulka János állapota még mindig nem engedi a visszatérést

Forrás: Origo -
betegség Kulka János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly áprilisban kapott stroke-ot az ország egyik legtehetségesebb művésze, Kulka János. Azóta már sokkal jobban van és mindent megtesz annak érdekében, hogy visszatérhessen. Úgy tűnik azonban a nagy pillanat még várat magára...

A Life.hu is megírta, nem kell sokáig várni Kulka János visszatérésére, ám úgy tűnik, mégis messzebb van még az a bizonyos színpadra lépés. Kulka az őszi szereposztásban sem szerepel színházában, tudta meg a Blikk.

Kulka János még nem lép színpadra Forrás: Origo

"Kulka János az idei évadban nem tér vissza a színpadra. Ennek oka, hogy továbbra is a felépülésre és a pihenésre koncentrál"- mondta az újságnak Kazimir Annamária, a Katona József Színház sajtómunkatársa.

Chrissy Teigen alkoholfüggőségéről vallotthttp://www.life.hu/drlife/20170823-chrissy-teigen-bevallotta-hogy-szereti-az-alkoholt.html"Túl sokat ittam"- jegyezte meg meglepő őszinteséggel a sztár. Elmondása szerint, problémái vannak az alkohollal, ezért vissza akar venni egy kicsit. Dr. LifeThinkstockTerry Black eldöntötte, ki neveli majd fel gyerekeit?http://www.life.hu/drlife/20170820-terry-balcknek-egy-eve-van-hatra.htmlAhogy azt a Life. hu is megírta, Terry Black tüdőrákja sajnos kiújult és mivel áttétek is keletkeztek, ezért a műtétnek sincs értelme. Az egykori transzvesztita előadó feladta a harcot. Már csak az a fontos számára, hogy nevelt gyerekei ne kerüljenek vissza az intézetbe, ha ő már nem lesz. Dr. Life--Nem lehet gyereke a Fatmagül sztárjának, Beren Saatnak - depressziós letthttp://www.life.hu/drlife/20170820-depresszios-a-fatmagul-sztarja.htmlA Tv2 nagysikerű török sorozata, a Fatmagül hazánkban is nagy népszerűségnek örvend. A főszereplő színésznő nem csak nálunk közkedvelt, hazájában igazi sztárként kezelik. Ki hinné, hogy mégis depresszióval küzd... Dr. LifeNagy Ferót a Pappa Pia forgatásán verték meghttp://www.life.hu/drlife/20170815-nagy-ferot-megvertek.htmlNagy Feró a Pappa Pia egyik durva jelenetéről mesélt, amiben csúnyán meg is sérült az arca... Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoRohamot kapott Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/drlife/20170814-medveczky-ilona-allergias-rohamot-kapott.htmlMedveczky Ilona 76 évesen is lenyűgöző formában van. Ám ezúttal majdnem nagy bajba került...Dr. Life--Súlyos műtéten esett át Tordai Teri, színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20170802-tordai-teri-sulyos-muteten-esett-at.htmlTordai Teri , Jászai Mari-díjas színésznő remek formában van, bár elmúlt 75 éves. Ám ezúttal komoly műtétet kellett végrehajtani rajta. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.