26 mágnest szedtek ki egy kisfiú péniszéből

Forrás: Thinkstock -
pénisz kisfiú mágnes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes dolog történt nemrég Kínában: egy 11 éves kisfiú 26 darab mágnesgolyót helyezett fel a péniszébe. 

A kis Pi Pi véres vizelete lett gyanús a szülők számára, akik orvoshoz vitték a 11 éves kisfiút. A Wenzhou városi kórházban pedig képalkotó vizsgálatot végeztek, amely kimutatta azt a 26 darab mágnes golyót, amelyet Pi Pi önmaga péniszébe helyezett fel.

26 mágnest szedtek ki egy kisfiú péniszéből (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

A golyók egyébként magyarázták a lágyéktáji duzzanatot is, amely a részlegesen elzáródott húgyvezeték következménye. A műtétet végző orvos elárulta, hogy a vezetékben 16 golyót talált, a többi már feltornyosult a fiú húgyhólyagában.

A mágneseket sikeresen eltávolították, szerencsére azóta teljesen egészséges. Arra a kérdésre, hogy miért csinálta ezt, csak annyit felelt, hogy kíváncsiságból - írta meg a Metro.

Túl heves szex közben tört ketté a férfi pénisze - Fotó! (18+)

Néha hevesre sikerülnek az intim együttlétek, ennél a párnál túlságosan is. Steven Horden pénisze ugyanis egy rossz mozdulat következtében eltört. Sokkoló látványt nyújtott a legbecsesebb szerszáma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.