plasztikai műtét halál fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Latesha Bynum olyan feneket szeretett volna, mint Kim Kardashiané, ezért felkeresett egy "szakembert". A fenékátalakító beavatkozást egy manhattani lakásban végezte el egy férfi, aki plasztikai sebésznek adta ki magát, ám mint kiderült, mégsem értette annyira a dolgát.

A beavatkozást követően az asszony hazatért, de nem sokkal később rosszullétek gyötörték. Rázta a hideg, és mellkasi fájdalomra, nyomásra panaszkodott. Kihívta a mentőket, de addigra már sajnos késő volt.

A kórházban kómába esett, és soha többé nem tért magához. Két héttel később, nem sokkal a 32. születésnapja előtt lekapcsolták a gépekről.

A hatóságok házkutatást végeztek az ominózus lakásban, de még nem tartóztattak le senkit. Már a boncolási eredmények is megérkeztek, ám egyelőre még nem nyilvános, hogy pontosan mi okozta az édesanya halálát - írta meg a NewsWeek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.