Omega (együttes) daganat Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő László, az Omega billentyűse régóta szenved betegségétől, de a diagnózist csak júniusban kapta kézhez, amely szerint a daganata rosszindulatú. Most azonban biztató híreket olvasni róla: a zenész jobban van. Egy új terápiának köszönhetően Benkő daganatos sejtjeinek mennyisége csökkenni kezdett.

"Nagyon jó híreket kaptam, erre az eredményre hosszú ideje vártam! Már híztam, de jobb az állóképességem is. Most már bizakodom. Úgy látszik, igaza volt az orvosomnak, jó ez az új, különleges kemoterápia, ami drasztikusan csökkenti a rákos sejteket. Most vagyok a kezelés felénél, van pár hét szünet" - nyilatkozta a Borsnak a zenész.

Fotó: Bielik István - Origo

"Nem bánom, mert elégé megviselt. De arra is jó a szünet, hogy szabadon jöhetek-mehetek. A hétvégén Németországban lépünk fel. Ilyenkor a többi gyógyszert ugyanúgy szednem kell, csak ezt szüneteltetem. Utána kezdődik a második terápiás időszak. Bízom benne, hogy annak a végén még jobbak lesznek az eredményeim. Végül a CT-s vizsgálat mutatja majd meg, hogy a daganat mennyit zsugorodott" - tette hozzá.

Így kell helyesen kezet mosni: videóhttp://www.life.hu/drlife/20170902-igy-kell-helyesen-kezet-mosni-els-ennyi-ideig.htmlSokan nincsenek tisztában az alapos kézmosás fontosságával, pedig kezünk egy négyzetcentiméternyi területén tízmillió baktérium nyüzsög. Mások, pedig tudják, hogy mikor kell mindenképpen kezet mosni, de többen közülük sem jól csinálják. Dr. LifeThinkstockAgydaganata van az Édes Élet sztárjának, Wonder Tracynekhttp://www.life.hu/drlife/20170902-agydaganata-van-az-edes-elet-sztarjanak-wonder-tracynek.htmlSokkoló diagnózist kapott az Édes Élet szereplője, Wonder Tracy. Dr. LifeOrigoTöbb nő hal meg keringési betegségek következtében, mint férfihttp://www.life.hu/drlife/20170730-tobb-no-hal-meg-keringesi-betegsegek-kovetkezteben-mint-ferfi.htmlA köztudatban a mai napig az él, hogy a szívinfarktus és az egyéb keringési betegségek inkább a férfiakat érinti, pedig ez nem igaz. A nők 57 százaléka hal meg ma Magyarországon szívproblémák miatt, 43 százalékuknál pedig még csak mellkasi fájdalom sem utal arra, hogy nagy a baj - írja a Szívderítő nyomán az Origó. A Magyar Kardiológusok Társasága, illetve az általuk is alapított Pirosban a Nőkért mozgalom: arra hívja fel a figyelmet, hogy a nőknek is jobban oda kell figyelniük a kardiológiai problémára utalható tünetekre. Dr. LifeOrigoA Facebookon árulja férjét a mizofóniás nőhttp://www.life.hu/drlife/20170813-a-facebookon-arulja-ferjet-a-mizofonias-norfolki-no.htmlBetegesen irtózik a zajoktól a 33 éves angol Teresa Turner. Igen, azoktól a zajoktól is, amelyeket a férje kelt, ezért úgy döntött, piacra dobja a férfit. Dr. LifeThinkstockB12 injekciókat kap Tóth Verahttp://www.life.hu/drlife/20170813-b12-injekciokat-kep-toth-vera-enekesno.htmlTóth Verát töbször is támadták azért, mert műtét segítségével fogyott le. Pedig ahhoz, hogy ilyen sikeres legyen neki is hozzá kellett tennie: kitartást, akaraterőt. Az énekesnő rendszeresen sportol és a diétát is tartania kell. Dr. Life--Nem csak szexuális úton terjed a HPVhttp://www.life.hu/drlife/20170716-nem-csak-szexualis-uton-terjed-a-hpv-virus.htmlMár 100 éve ismert a szexuális magatartás és a méhnyakrák közötti kapcsolat, de csak kevesen tudják, hogy a HPV elleni védőoltással nem csak ez a daganattípus, hanem számos más komoly betegség is megelőzhető - a vakcinát pedig nem csak nőknek, a férfiaknak is ajánlott beadni. Cikkünkben szakember mutatja be ezt a vírust, és szó esik arról is, hogy mi történik, ha várandósság alatt fertőz meg valakit a bárányhimlő. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.