Fejős Éva heg császármetszés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fejős Éva már visszanyerte eredeti alakját, de természetesen, még nem elégedett önmagával. A császármetszés hegét azonban kifejezetten szereti magán. 

Ahogy azt már megírtuk, idén januárban született meg Fejős Éva kislánya, aki a Linda Zsófi nevet kapta. A sztáranyuka egy friss fotóval jelentette be az örömhírt a közösségi oldalán, aminek minden rajongó nagyon örült.

Éva elárulta, hogy Linda nagyon jó baba, aki átalussza az éjszakákat, és napközben is jó kislány. Szerencsére bárhova magával tudja vinni, ezért nem sokban változtatták meg az életritmusukat a kisbaba érkezése után.

Éva kifejezetten büszke a császármetszés hegére Forrás: fashiondays.hu

Az írónő azt is bevallotta, hogy terhesen nem volt kívános, ezért mindössze 12 kilót szedett fel, amit már szerencsére le is adott. Sokat edz és odafigyel az étrendjére, de az izmait még mindig nem tartja elég feszesnek. Amit azonban soha nem akarna eltüntetni a testéről, az a császármetszés helye. Kifejezetten szereti, hogy ott van:

"Néha fellángol az anyák között a vita, melyik a „jobb" út: a császármetszés vagy a hüvelyi szülés. Ma már a nő dönthet az orvosára hallgatva, szerintem mindenki szüljön úgy, ahogyan gondolja, és ne ítélkezzünk. Én azért választottam a császárt, mert az orvosommal konzultálva esetemben biztonságosabbnak tartottam. Még mindig azt látom, hogy sok császármetszéssel szülő anyának lelkiismeret-furdalása van, pedig ez fölösleges. A lényeg, hogy a gyerek és az anya is egészségesen tudja elkezdeni a közös életet" - írta meg a Bors.

Fejős Éva folyamatosan aggódik újszülött kislányáért

Fejős Éva közel ötvenévesen hozta világra első kislányát, a gyönyörű Lindát. A baba és mamája is tökéletes egészségnek örvendenek, már elkezdték közös életüket is saját otthonukban. A boldog hétköznapok közé azért beférkőzik némi félelem is...

Ezt okozhatja egy rosszul eleresztett szellentés http://www.life.hu/drlife/20170907-igy-terjeszthet-bakteriumokat-egy-szellentes.htmlEgy ápolónő tette fel a rendkívül fontos kérdést: vajon egy szellentéssel szennyezheti-e a környezetét? Dr. Life--A survivor játékosa, Benedek őszintén mesélt a függőségéről http://www.life.hu/drlife/20170907-majdnem-belehalt-az-ivasba-survivor-benedel.htmlFurcsa elképzelni, hogy egy huszonéves fiatal egyetlen célja a mindennapi masszív alkoholfogyasztás. Benedekkel pedig pontosan ez történt. Dr. LifeOrigoMichael Schumacher szóvivője végre megszólalt a sportoló állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170909-michael-schumacher-szovivoje-megszolalt.htmlSabine Kehm azért állt nyilvánosság elé, mert szerette volna tisztázni a közelmúltban felröppent híreket Michael Schumacher állapotáról. Dr. Life--Till Attila edzés közben megsérült - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170909-tilla-megserult-foto.htmlTilla hosszú ideje keményen edz, hogy formában tudja tartani testét. Ezúttal azonban meg is sérült... Dr. LifeOrigoOrrműtéte óta priapizmusban szenved Neven Ciganovic horvát modellhttp://www.life.hu/drlife/20170909-orrmutete-ota-priapizmusban-szenved-neven-ciganovic-horvat-instagram-modell.htmlA 45 éves Neven Ciganovicnál nem várt mellékhatással jár legutóbbi plasztikai műtéte. Bár nem először feküdt kés alá, erre nem számított. Dr. LifeOrigoVisszavonul az Eurovízió szívbeteg győztese, Salvador Sobralhttp://www.life.hu/drlife/20170909-visszavonul-az-eurovizio-szivbeteg-gyoztese-salvador-sobral-donorszivre-var.htmlSalvador Sobral állapota súlyosbodott, ezért szeptember 8-án adja az utolsó koncertjét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.