Kern András betegségéről vallott: le kellett tennie a cigit és az alkoholt

Fotó: Pozsonyi Janka -
betegség alkohol Kern András cigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok álfozatot kellett hoznia Kern Andrásnak a gyúgyulásért: le kellett mondania minden szenvedélyéről. Sem alkoholt, sem cigit nem vehet a kezébe, de a kávézással is fel kellett hagynia.

Évekkel ezelőtt kórházba került a legendás színész, súlyos gyomorvérzése volt. A színésznek pedig sok áldozatot kellett hoznia azért, hogy meggyógyulhasson, a legtöbb szenvedélyéről le kellett mondania. A dohányzás, az alkohol és a kávé is szerepet játszhattak ugyanis a betegségében, ahogy a sok stressz is.

Kern András nem ihat Fotó: Pozsonyi Janka

"Volt egy gyomorvérzésem, azóta nem szívok cigarettát, csak arra emlékeztető elektromos cigit, nem iszom kávét és nem iszom alkoholt, de azt nem is tudom mivel helyettesíteni" - mondta Kern András. Kávé helyett is csak macikávét iszik, de a mennyiségen nem változtatott. Korábban 10-12 csésze fekete csúszott le neki egy nap, ennyit pedig a helyettesítőből is elfogyaszt. Az alkoholról azonban végleg lemondott.

Szerettem inni egy darabig. Aztán elhülyített.

Bors

Még nem játszhat Cserhalmi György, nem épült fel teljesenhttp://www.life.hu/drlife/20170911-meg-nem-jatszhat-cserhalmi-gyorgy.htmlCserhalmi György gerincműtéten esett át, de még most sem épült fel teljesen. Hiába számítottak rá a színházakban, sajnos még nem tud játszani. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoEgy magyar testépítő vallomása a szteroidokról - Videó!http://www.life.hu/drlife/20170910-egy-magyar-testepito-vallomasa-a-szteroidokrol-video.htmlNémeth István olyan dolgokról mesélt, amiről csak kevesen mernek... Dr. LifeOrigoFejős Éva büszke a szülés nyomaira http://www.life.hu/drlife/20170910-szereti-a-hegeit-fejos-eva.htmlFejős Éva már visszanyerte eredeti alakját, de természetesen, még nem elégedett önmagával. A császármetszés hegét azonban kifejezetten szereti magán. Dr. LifeOrigoMichael Schumacher szóvivője végre megszólalt a sportoló állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170909-michael-schumacher-szovivoje-megszolalt.htmlSabine Kehm azért állt nyilvánosság elé, mert szerette volna tisztázni a közelmúltban felröppent híreket Michael Schumacher állapotáról. Dr. Life--Orrműtéte óta priapizmusban szenved Neven Ciganovic horvát modellhttp://www.life.hu/drlife/20170909-orrmutete-ota-priapizmusban-szenved-neven-ciganovic-horvat-instagram-modell.htmlA 45 éves Neven Ciganovicnál nem várt mellékhatással jár legutóbbi plasztikai műtéte. Bár nem először feküdt kés alá, erre nem számított. Dr. LifeOrigoVisszavonul az Eurovízió szívbeteg győztese, Salvador Sobralhttp://www.life.hu/drlife/20170909-visszavonul-az-eurovizio-szivbeteg-gyoztese-salvador-sobral-donorszivre-var.htmlSalvador Sobral állapota súlyosbodott, ezért szeptember 8-án adja az utolsó koncertjét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.