Ránctalanításra jár Berki Krisztián: fiatalíttatja magát

botox Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehullt a lepel Berki Krisztiánról. Párja, Hódi Pamela elárulta, hogy a műsorvezető a fiatalosabb külső kedvéért plasztikai sebészhez jár, hogy még idejében eltüntessék a fránya ráncokat.

Régen a sztárok plasztikai sebésztől plasztikai sebészig rohangáltak ráncfelvarrásért, most már viszont egy sokkal barátságosabb módszert követnek, a botoxot. Hódi Pamela a Fem3 műsorában árulta el, hogy párja rendszeresen botoxoltatja arcát. Nem mintha Berki annyira ráncos lenne, de érdemes a ránckezdeményeket eltüntetni, és nem megvárni, hogy azok elmélyüljenek- monda az adásban Pamela. „Attól, hogy ő férfi, még hadd adjon magára" - állt ki párja mellett. Berki Krisztiánnak nem ez az egyetlen beavatkozása, a műsorvezető bevállalós, és olyan extrém plasztikázásokon is túlesett már, mint a herevasalás.

Mi az a hyperemesis gravidarum, amiben Katalin hercegné szenved?http://www.life.hu/drlife/20170909-mi-az-a-hyperemesis-gravidarum.htmlAlig egy hete jött a hír, hogy Katalin hercegné a harmadik gyermekével várandós. Vilmos herceg neje, már az előző két terhessége alatt is a hyperemesis gravidarumtól szenvedett, amelynek következtében egyszer kórházba is került. De mi ez a betegség pontosan, és miért nem szabad összekeverni a reggeli rosszulléttel? Dr. LifeOrigoKern András betegségéről vallott: le kellett tennie a cigit és az alkoholthttp://www.life.hu/drlife/20170911-kern-andras-betegsegerol-vallott.htmlSok álfozatot kellett hoznia Kern Andrásnak a gyúgyulásért: le kellett mondania minden szenvedélyéről. Sem alkoholt, sem cigit nem vehet a kezébe, de a kávézással is fel kellett hagynia. Dr. LifeOrigoNincs ellenfele a lódarázsnakhttp://www.life.hu/drlife/20170911-halalos-csipese-lehet-a-rovarnak.htmlAlig pár évvel ezelőtt még nem nagyon lehetett hallani a lódarazsakról, látni meg pláne nem lehetett őket. Ma már egyre több lakott területet vesznek be, ahol a lakók nem is tudják, milyen félelmetes betolakodóval állnak szemben. Aki még nem látott lódarazsat, az is egyből felismeri: hatalmas, kb. 3 cm gosszú, nagy a potroha, és erőteljes a felépítése.Dr. Life--Egy pókcsípés miatt lett zombi a nő lábából: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170911-majdnem-belehalt-egy-pokcsipesbe-a-no.htmlVictoria Ross éppen a nászútján romantikázott, mikor az utolsó napon megcsípte egy pók. Majdnem le kellett vágni a lábát. Dr. Life--Üvegpohár szorult egy férfi hátsójába (18+)http://www.life.hu/drlife/20170911-uvegpohar-szorult-egy-kinai-ferfi-hatsojaba.htmlAz orvosok is megdöbbentek, amikor megtudták, mi okozza páciensük kínzó fájdalmait: kiderült, hogy egy 8 cm átmérőjű pohár szorult a hátsójába. Dr. LifeOrigoAz állcsont nélkül született fiú valóra váltotta álmát - VIDEO!http://www.life.hu/drlife/20170911-rapper-akart-lenni-az-allcsont-nelkuli-fiu.html17 évesen valóra válthatta álmát az az amerikai fiú, aki némán és állcsont nélkül születtet. Rapper szeretett volna lenni, de rendellenességei miatt ez irreális célnak tűnt. A környékbeli hip-hop közösség mégis hitt a fiúban, és segítségükkel végre megjelenhetett első dala. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.