Vilmos herceg elmondta, mitől lett beteg anyja, Diana

Forrás: AFP/Kraipit Phanvut -
Vilmos herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tönkrement házasságának köszönheti egészsége leromlását Diana hercegnő, nyilatkozta fia, Vilmos herceg. A bulímia a boldogtalanságának volt a következménye, és hiába küzdött ellene, állapota folyamatosan romlott.

Vilmos hozzátette, anyja állapota akkor javult, amikor felvállalta problémáját és hangsúlyozta, ő is nagyon fontosanak tartsa, hogy az ember nyíltan beszéljen a gondjairól. A herceg 12 éves volt, amikor elveszítette édesanyját, sokáig mély depresszióban szenvedett, és nem titkolja, a tragédia máig hatással van az életére.

Forrás: AFP/Kraipit Phanvut

Orrműtéte óta priapizmusban szenved Neven Ciganovic horvát modellhttp://www.life.hu/drlife/20170909-orrmutete-ota-priapizmusban-szenved-neven-ciganovic-horvat-instagram-modell.htmlA 45 éves Neven Ciganovicnál nem várt mellékhatással jár legutóbbi plasztikai műtéte. Bár nem először feküdt kés alá, erre nem számított. Dr. LifeOrigoVisszavonul az Eurovízió szívbeteg győztese, Salvador Sobralhttp://www.life.hu/drlife/20170909-visszavonul-az-eurovizio-szivbeteg-gyoztese-salvador-sobral-donorszivre-var.htmlSalvador Sobral állapota súlyosbodott, ezért szeptember 8-án adja az utolsó koncertjét. Dr. Life--Javult Benkő László állapotahttp://www.life.hu/drlife/20170909-javult-az-omega-zenesz-benko-laszlo-allapota-zsugorodik-a-daganata.htmlBenkő László, az Omega billentyűse régóta szenved betegségétől, de a diagnózist csak júniusban kapta kézhez, amely szerint a daganata rosszindulatú. Most azonban biztató híreket olvasni róla: a zenész jobban van. Egy új terápiának köszönhetően Benkő daganatos sejtjeinek mennyisége csökkenni kezdett. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoKörülbelül kétszázezren gyógyszerfüggők Magyarországonhttp://www.life.hu/drlife/20170813-ketszazezren-gyogyszerfuggok-magyarorszagon.htmlMagyarországon a toxikológus szerint közel kétszázezerre tehető azok száma, akik valamilyen gyógyszerfüggésben szenvednek.Dr. Life--Agydaganata van az Édes Élet sztárjának, Wonder Tracynekhttp://www.life.hu/drlife/20170902-agydaganata-van-az-edes-elet-sztarjanak-wonder-tracynek.htmlSokkoló diagnózist kapott az Édes Élet szereplője, Wonder Tracy. Dr. LifeOrigoTrombózisa volt Szilágyi Isvánnakhttp://www.life.hu/drlife/20170813-trombozisa-volt-szilagyi-isvan-szinesznek.htmlEgy vérrög zárta el Szilágyi István egyik vénáját.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.