Elfertőződött sebe miatt adta fel a játékot Survivor Krisztián

Forrás: RTL Klub -
seb feladás Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem könnyű egy dzsungelben túlélni, Krisztiánnak sajnos nem is sikerült végig küzdeni. Hiába akart még maradni a Survivorben úgy döntött, az egészsége fontosabb, ezért feladta a játékot. 

Nem Krisztián az első, aki önszántából hagyja ott a Survivort, többen is döntöttek már úgy, hogy nem bírják a nomád körülményeket. Krisztián az egészsége miatt határozott a távozás mellett, bár nehezére esett feladni a küzdelmet. Miután azonban elfertőződtek a sebei, gyorsan meghozta a döntését.

Kiakadt gennyes sebén Krisztián, ezért adta fel a játékot Forrás: RTL Klub

A kaput az tette be, amikor kifakadt az egyik gennyes sebem, és egy lyuk lett a lábamon.

BlikknekAkkor adtam fel, mivel rájöttem, az egészségem sokkal fontosabb! Itthon még többször felszúrták a sebeimet, hogy tisztuljon a genny, már sokat javult, de néhány helyen még mindig látszik"hogyan vallotta be másságát családjának

Ránctalanításra jár Berki Krisztián: fiatalíttatja magáthttp://www.life.hu/drlife/20170912-ranctalanitasra-jar-berki-krisztian.htmlLehullt a lepel Berki Krisztiánról. Párja, Hódi Pamela elárulta, hogy a műsorvezető a fiatalosabb külső kedvéért plasztikai sebészhez jár, hogy még idejében eltüntessék a fránya ráncokat. Dr. Life--Vilmos herceg elmondta, mitől lett beteg anyja, Dianahttp://www.life.hu/drlife/20170912-vilmos-herceg-elmondta-mitol-lett-beteg-anyja-diana.htmlTönkrement házasságának köszönheti egészsége leromlását Diana hercegnő, nyilatkozta fia, Vilmos herceg. A bulímia a boldogtalanságának volt a következménye, és hiába küzdött ellene, állapota folyamatosan romlott.Dr. Life--Mi az a hyperemesis gravidarum, amiben Katalin hercegné szenved?http://www.life.hu/drlife/20170909-mi-az-a-hyperemesis-gravidarum.htmlAlig egy hete jött a hír, hogy Katalin hercegné a harmadik gyermekével várandós. Vilmos herceg neje, már az előző két terhessége alatt is a hyperemesis gravidarumtól szenvedett, amelynek következtében egyszer kórházba is került. De mi ez a betegség pontosan, és miért nem szabad összekeverni a reggeli rosszulléttel? Dr. LifeOrigoKern András betegségéről vallott: le kellett tennie a cigit és az alkoholthttp://www.life.hu/drlife/20170911-kern-andras-betegsegerol-vallott.htmlSok álfozatot kellett hoznia Kern Andrásnak a gyúgyulásért: le kellett mondania minden szenvedélyéről. Sem alkoholt, sem cigit nem vehet a kezébe, de a kávézással is fel kellett hagynia. Dr. LifeOrigoNincs ellenfele a lódarázsnakhttp://www.life.hu/drlife/20170911-halalos-csipese-lehet-a-rovarnak.htmlAlig pár évvel ezelőtt még nem nagyon lehetett hallani a lódarazsakról, látni meg pláne nem lehetett őket. Ma már egyre több lakott területet vesznek be, ahol a lakók nem is tudják, milyen félelmetes betolakodóval állnak szemben. Aki még nem látott lódarazsat, az is egyből felismeri: hatalmas, kb. 3 cm gosszú, nagy a potroha, és erőteljes a felépítése.Dr. Life--Egy pókcsípés miatt lett zombi a nő lábából: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170911-majdnem-belehalt-egy-pokcsipesbe-a-no.htmlVictoria Ross éppen a nászútján romantikázott, mikor az utolsó napon megcsípte egy pók. Majdnem le kellett vágni a lábát. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.