Instagramon jelentette be Selena Gomez, hogy veseátültetésen esett át

Selena Gomez veseátültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már egy jó ideje tudni lehet, hogy Selena Gomez luspusban szenved. A betegség velejárója a krónikus vesegyulladás is, mely az énekesnőt is érintette, és ennek súlyos következményei lettek. 

Selena egy megható Instagram-posztban vallott arról, hogy veseátültetésen kellett átesnie. Az énekesnő több fotót is megosztott a kórházi ágyában fekve barátnője mellett, aki, ahogy fogalmaz, "a legnagyobb ajándékot adta" neki.

Vilmos herceg elmondta, mitől lett beteg anyja, Dianahttp://www.life.hu/drlife/20170912-vilmos-herceg-elmondta-mitol-lett-beteg-anyja-diana.htmlTönkrement házasságának köszönheti egészsége leromlását Diana hercegnő, nyilatkozta fia, Vilmos herceg. A bulímia a boldogtalanságának volt a következménye, és hiába küzdött ellene, állapota folyamatosan romlott.Dr. Life--Visszavonul az Eurovízió szívbeteg győztese, Salvador Sobralhttp://www.life.hu/drlife/20170909-visszavonul-az-eurovizio-szivbeteg-gyoztese-salvador-sobral-donorszivre-var.htmlSalvador Sobral állapota súlyosbodott, ezért szeptember 8-án adja az utolsó koncertjét. Dr. Life--Orrműtéte óta priapizmusban szenved Neven Ciganovic horvát modellhttp://www.life.hu/drlife/20170909-orrmutete-ota-priapizmusban-szenved-neven-ciganovic-horvat-instagram-modell.htmlA 45 éves Neven Ciganovicnál nem várt mellékhatással jár legutóbbi plasztikai műtéte. Bár nem először feküdt kés alá, erre nem számított. Dr. LifeOrigoA Facebookon árulja férjét a mizofóniás nőhttp://www.life.hu/drlife/20170813-a-facebookon-arulja-ferjet-a-mizofonias-norfolki-no.htmlBetegesen irtózik a zajoktól a 33 éves angol Teresa Turner. Igen, azoktól a zajoktól is, amelyeket a férje kelt, ezért úgy döntött, piacra dobja a férfit. Dr. LifeThinkstockEzért egészséges, ha valakinek nagyobb a feneke http://www.life.hu/drlife/20170813-ezert-egeszseges-ha-valakinek-nagyobb-a-feneke-korte-alkatu.htmlHa eddig irigyelted a fiús alkatú, keskeny csípőjű lányokat, ne tedd. Dr. LifeThinkstockVilmos herceg elmondta, mitől lett beteg anyja, Dianahttp://www.life.hu/drlife/20170912-vilmos-herceg-elmondta-mitol-lett-beteg-anyja-diana.htmlTönkrement házasságának köszönheti egészsége leromlását Diana hercegnő, nyilatkozta fia, Vilmos herceg. A bulímia a boldogtalanságának volt a következménye, és hiába küzdött ellene, állapota folyamatosan romlott.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.