Kényszercselekvések nehezítik az Áll az alku győztesének életét

Forrás: TV2 -
kényszercselekvés Áll az alku kényszerbetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Áll az alku pénteki nagy nyertese indulás előtt képes akár négyszer is visszamenni a lakásba, hogy minden rendben van-e. Kényszercselekvései mellett imádja pintyürüléket tartalmazó krémekkel fiatalon tartani a bőrét, ám nyereményét mégsem erre, hanem beteg nővérére és saját popkarrierjére fordítja.

Kényszercselekvésekkel az élet

Németh Kornél nem hétköznapi játékosa volt az idei Áll az alkunak. A fiatalember pénteken 5,1 millió forintot vihetett haza, ahhoz pedig, hogy a műsorban ekkora szerencséje legyen, szerintem nagy szerepe volt a babonáinak is. „Nem voltak mindig jelen az életemben babonák és a kényszeres cselekvések. Minden 19 éves koromban kezdődött, amikor elköltöztem a szüleimtől, és egyetemre mentem. Azokat a dolgaimat, amelyek szerintem szerencsét hoznak, a babonákhoz kötöm. De vannak kemény kényszercselekvéseim is, amelyekkel nem tudok leállni.

Kényszercselekvések nehezítik Németh Kornél életét Forrás: TV2

- meséli Kornél, aki volt, hogy bajba került egy korábbi munkahelyén a kényszeres dolgai miatt. „Próbáltam én korábban felkelni, de amikor már tucatnyi ilyen rituáléd van reggelente, akkor bizony elkésel. Szerintem fontos, hogy az emberek megértsék, hogy a hozzám hasonlóak ezt nem tudatosan, nem szándékosan teszik. Ez egy kényszeres dolog, bár soha nem beszéltem erről pszichológussal, mert elfogadtam, hogy én ilyen vagyok."

Pintyürülékes krémet használ

De nem ez az egyetlen különlegesség Kornél életében. A 33 éves fiatalember simán letagadhatna 10 évet, és amikor azt mondják neki, hogy ez szimpla genetika, ő hangosan felnevet. „Ezek nem a gének, hanem a legkülönbözőbb szépítkezési lehetőségek, amelyeket felkutatok. Képes vagyok tűzforró vízben ülni, hogy az egész testemen szebb legyen a bőröm. Az Egyesült Államokból rendszeresen hozatok pintyürüléket tartalmazó arckrémet, amelyet a világsztárok is használnak. Ez mint egy gipsz, megköt az ember arcán, és kicsi darabokban lehet lehúzni. De használtam már lóondóból készül sampont is, amelytől nemcsak fényesebb, de világosabb is lett a hajam" – részletezi az Áll az alku játékosa.

Pintyürülékes krémmel ápolja a bőrét Forrás: TV2

Azt hitték, hogy daganatos beteg a testvére, kiderült, hogy babát vár

Méregdrága, lóondót tartalmazó sampont nem rendel többet a fiatalember, bár futná rá az 5,1 millió forintos nyereményéből. „Ilyenekre nem költök ebből a pénzből. Úgy döntöttem, hogy a nyereményemet kettéosztom. Az egyik részét megkapja a nővérem, aki a legfontosabb az életemben. Az első gyermeke születése után állapították meg nála a szklerózis multiplex betegséget, és közölték vele, hogy nem lehet több gyermeke. 10 év múlva mégis csoda történt, és megfogant a második babája. Ám egészen a 4. hónapig az orvosok azt mondták neki, hogy nem terhes, hanem daganatos beteg. Bár az állapota most stabil, nagy szüksége lenne a családjának egy autóra és jogosítványra, így őt ezekkel szeretném támogatni" - meséli Kornél, aki önmagát azzal ajándékozza meg, hogy dalszerzőket, zeneszerzőket keres fel, hogy hamarosan már saját dalokkal is felléphessen mint énekes.

Kornél a beteg testvérének szeretne segíteni nyereményéből Forrás: TV2
Egy súlyos motorbaleset változtatta meg az Áll az alku nagy győztesének életéthttp://www.life.hu/drlife/20170904-egy-sulyos-motorbaleset-valtoztatta-meg-az-all-az-alku-gyoztesenek-eletet.htmlHaklik Melinda 16 évesen még szépségversenyeken indult, ám a boldogságot nem a modellek világában, hanem az autóversenyzésben és a mezőgazdaságban találta meg. Az Áll az alku játékosa kedden este 4,8 millió forinttal gazdagabban térhetett haza, nyereményének egy részét pedig az egészségére és egy operációra költi. Dr. Life--„Imádom, ha az unokám anyukájának néznek a játszótéren" – Ivett, a 41 éves nagymamahttp://www.life.hu/csalad/20170825-ivett-a-41-eves-nagymama.htmlBeke Ivett feltűnő, nagyon csinos hölgy, akiről nem sokan gondolják, hogy már betöltötte a negyvenet, azt pedig pláne nem nézik ki belőle, hogy büszke nagymama. Néhány éve még a legismertebb férfimagazinok címlapján is szerepelt, most pedig a TV2 visszatérő sikerműsorában, az Áll az alku!-ban próbálja meg felduzzasztani a családi kasszát. CsaládOrigoMenstruálsz? Ne egyél polipot, mert szemölcsöd leszhttp://www.life.hu/drlife/20170812-menstruacios-babonak.htmlMagyar, albán, indiai és még számos ország babonáiból válogattuk ki azokat, amelyek a menstruációhoz köthetők. Melyik a legkülönösebb? Olvasd el mindet! Dr. LifeOrigoNem mindenki viselte jól, hogy kirakták az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-botranyosan-tavoztak-az-x-faktorbol-az-enekesek.htmlA mostani X-Faktor válogatón is jócskán akadtak olyan énekesek, akik nem bírták feldolgozni, hogy a mentorok hazaküldték őket. TV + SztárokOrigoSzigorú magániskolától az állami suliig - Itt tanulnak az európai uralkodók csemetéihttp://www.life.hu/csalad/20170817-itt-tanulnak-az-europai-uralkodok-csemetei.htmlAz uralkodócsaládok igyekeznek modernebb életet élni. A legtöbb ifjú herceg és hercegnő állami intézményben kezdi meg tanulmányait, azonban a felső tagozat után általában magániskolában folytatják. Kik kapják a legszigorúbb neveltetést? Mennyibe kerülnek ezek az iskolák? És kik azok a hercegnők, akiknek a palotából érkezik az ebéd a menzára? CsaládOrigo"Soha nem féltem ennyire" - az alvási bénulás félelmetes érzésehttp://www.life.hu/drlife/20170815-miert-alakul-ki-az-alvasi-benulas.htmlAz alvási paralízis, vagy hétköznapi nevén alvási bénulás, elalvás előtt vagy ébredéskor jelentkezik. Rövidebb ideig tartó, de halálfélelmet okozó állapot, amelyben az ember a szemén kívül szinte egyetlen izmát sem tudja megmozdítani. Az állapotot gyakran kísérik hallucinációk és testen kívüli élmény. De mégis mi okozza? Egy neurológus, szomnológussal beszélgettünk. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.