Vetéléseiről mesélt Pataki Zita

2017.09.14. 18:27

Pataki Zita megtörte a csendet, és elmondta, miért nem lett édesanya. A műsorvezető nyolcszor vett részt lombikprogramon, de mégis le kellett mondani legnagyobb álmáról: a gyerekről. 

„Sokan azt mondják, hogy úristen, ne, ne, ne beszéljek róla, mert visszaél majd a sajtó, meg fájni fog. Ugyan már, ennél nagyobb fájdalom már nincs, úgyhogy senki nem tud ártani már" - mondta az RTL Klub Fókusz című műsorában Pataki Zita. "35 éves kor felett 3000 kezdeményezésből lesz egy újszülött" - tette hozzá a műsorvezető, akinek először 40 éves korában sikerült teherbe esnie, de csak pár hétig tartott a boldogság. Egy vizsgálatnál az orvos azt mondta neki: „Zita, el fog vetélni."

„Pénteken reggel arra ébredtem, hogy valóban vége. Na, és az... Annyira fájt, hogy zuhany alatt kellett a hasamat melegíteni, és azon gondolkodtam, azon rimánkodtam, hogy gyere ki teljesen, hogy ez ne fájjon tovább, hogy ne kelljen műteni! Ne kelljen egy rideg valóságba, egy kórházba bemennem! Hogy ha el akarsz menni, menj kérlek!" - emlékezett vissza Zita, aki nyolc eljáráson vett részt.

A teljes riportot itt megnézheted: 

 

Pataki Zita