Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita megtörte a csendet, és elmondta, miért nem lett édesanya. A műsorvezető nyolcszor vett részt lombikprogramon, de mégis le kellett mondani legnagyobb álmáról: a gyerekről. 

„Sokan azt mondják, hogy úristen, ne, ne, ne beszéljek róla, mert visszaél majd a sajtó, meg fájni fog. Ugyan már, ennél nagyobb fájdalom már nincs, úgyhogy senki nem tud ártani már" - mondta az RTL Klub Fókusz című műsorában Pataki Zita. "35 éves kor felett 3000 kezdeményezésből lesz egy újszülött" - tette hozzá a műsorvezető, akinek először 40 éves korában sikerült teherbe esnie, de csak pár hétig tartott a boldogság. Egy vizsgálatnál az orvos azt mondta neki: „Zita, el fog vetélni."

„Pénteken reggel arra ébredtem, hogy valóban vége. Na, és az... Annyira fájt, hogy zuhany alatt kellett a hasamat melegíteni, és azon gondolkodtam, azon rimánkodtam, hogy gyere ki teljesen, hogy ez ne fájjon tovább, hogy ne kelljen műteni! Ne kelljen egy rideg valóságba, egy kórházba bemennem! Hogy ha el akarsz menni, menj kérlek!" - emlékezett vissza Zita, aki nyolc eljáráson vett részt.

A teljes riportot itt megnézheted:

Instagramon jelentette be Selena Gomez, hogy veseátültetésen esett áthttp://www.life.hu/drlife/20170914--instagramon-jelentette-be-selena-gomez-hogy-veseatultetesen-esett-at.htmlAzt már egy jó ideje tudni lehet, hogy Selena Gomez luspusban szenved. A betegség velejárója a krónikus vesegyulladás is, mely az énekesnőt is érintette, és ennek súlyos következményei lettek. Dr. Life--Vilmos herceg elmondta, mitől lett beteg anyja, Dianahttp://www.life.hu/drlife/20170912-vilmos-herceg-elmondta-mitol-lett-beteg-anyja-diana.htmlTönkrement házasságának köszönheti egészsége leromlását Diana hercegnő, nyilatkozta fia, Vilmos herceg. A bulímia a boldogtalanságának volt a következménye, és hiába küzdött ellene, állapota folyamatosan romlott.Dr. Life--Ezért kellett levágni a kislány gyönyörű hosszú haját kopaszrahttp://www.life.hu/drlife/20170822--trichotillomanias-kislany-hajat-le-kellett-vagni-kopaszra.html--Trombózisa volt Szilágyi Isvánnakhttp://www.life.hu/drlife/20170813-trombozisa-volt-szilagyi-isvan-szinesznek.htmlEgy vérrög zárta el Szilágyi István egyik vénáját.Dr. Life--Javult Benkő László állapotahttp://www.life.hu/drlife/20170909-javult-az-omega-zenesz-benko-laszlo-allapota-zsugorodik-a-daganata.htmlBenkő László, az Omega billentyűse régóta szenved betegségétől, de a diagnózist csak júniusban kapta kézhez, amely szerint a daganata rosszindulatú. Most azonban biztató híreket olvasni róla: a zenész jobban van. Egy új terápiának köszönhetően Benkő daganatos sejtjeinek mennyisége csökkenni kezdett. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoB12 injekciókat kap Tóth Verahttp://www.life.hu/drlife/20170813-b12-injekciokat-kep-toth-vera-enekesno.htmlTóth Verát töbször is támadták azért, mert műtét segítségével fogyott le. Pedig ahhoz, hogy ilyen sikeres legyen neki is hozzá kellett tennie: kitartást, akaraterőt. Az énekesnő rendszeresen sportol és a diétát is tartania kell. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.