Szinetár Dóra vállalja az őssejt levételt

kisbaba őssejt Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra hamarosan életed ad harmadik kisbabájának, akit a család már nagy izgalommal vár. A sztáranyuka arról is gondoskodik, hogy biztonságban tudja minden szerettét. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Szinetár Dóra hamarosan újra anya lesz. A híres színésznő sorra osztja meg a közösségi oldalán a szebbnél szebb terhesfotókat, amelyekről csak úgy sugárzik a szeretet és a boldogság.

Dóra nem csak a pocakjáról, hanem a kedveséről is mutatott képeket: láthatóan teljes az összhang a szerelmesek között. A férjével ellentétben, a színésznőnel ez már a harmadik terhessége, ezért rutinos anyukának mondható, aki nem stresszeli túl a dolgokat:

Szinetár Dóra felkészült a szülésre, bármelyik pillanatban jöhet a baba Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

"Nem vagyok parázós anyuka, soha nem volt például légzésfigyelőnk. Most sem tárazok be mindenféle bababiztonsági kütyükből, de a férjemmel egy olyan megoldást választottunk, amivel hosszú távon biztosíthatjuk az egész család egészségét"

Elmondása szerint már korábban is megfordult a fejében ez a lehetőség, de akkor nem vállalta be az eljárást. De ezúttal elszánta magát, és már meg is kapta a szükséges csomagot a levételhez:

"Genetikai egyezés esetén bajba jutott barátaimon, ismerőseimen is segíthetek."

Az interneten támadják Szinetár Dórát

Szinetár Dóra a Micsoda nők! című műsorában panaszkodott, hogy megbélyegezték a kommentelők. A negyven éves színésznőt azért kezdték ki, mert három gyerekének három különböző édesapja van. Olvass tovább itt...

Menstruálsz? Ne egyél polipot, mert szemölcsöd leszhttp://www.life.hu/drlife/20170812-menstruacios-babonak.htmlMagyar, albán, indiai és még számos ország babonáiból válogattuk ki azokat, amelyek a menstruációhoz köthetők. Melyik a legkülönösebb? Olvasd el mindet! Dr. LifeOrigoBódi Sylvi elárulta, mitől ilyen széphttp://www.life.hu/drlife/20170913-bodi-sylvi-elarulta-mitol-ennyire-szep.htmlBódi Sylvi szereti magát, ezt tudjuk. Többször írt már erre vonatkozó posztokat közösségi oldalán. Ezúttal azonban el is mondta, mi a titka.... Dr. LifeOrigoFelvágják Pokorny Lia arcáthttp://www.life.hu/drlife/20170913-mutetre-keszul-pokorny-lia.htmlA színésznőnek elege lett az állandó szenvedésből, ezért úgy döntött, hogy megműtteti magát. Régóta elhúzódó arcüregi problémái annyira zavarják, hogy még az idei színházi évad előtt túl akar esni a beavatkozáson. Dr. LifeFotó: M.Schmidt János – OrigoEgyre többen aggódnak az elérhetetlen Törőcsik Mariérthttp://www.life.hu/drlife/20170913-torocsik-mari-egeszsegerol-semmit-nem-tudunk.htmlMár azt hittük, hazatérhet a kórházból Törőcsik Mari, de sajnos még mindig a négy fal között kell tartózkodnia. Sőt, már nem is tudjuk elérni a híres színésznőt. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoVilmos herceg elmondta, mitől lett beteg anyja, Dianahttp://www.life.hu/drlife/20170912-vilmos-herceg-elmondta-mitol-lett-beteg-anyja-diana.htmlTönkrement házasságának köszönheti egészsége leromlását Diana hercegnő, nyilatkozta fia, Vilmos herceg. A bulímia a boldogtalanságának volt a következménye, és hiába küzdött ellene, állapota folyamatosan romlott.Dr. Life--Ránctalanításra jár Berki Krisztián: fiatalíttatja magáthttp://www.life.hu/drlife/20170912-ranctalanitasra-jar-berki-krisztian.htmlLehullt a lepel Berki Krisztiánról. Párja, Hódi Pamela elárulta, hogy a műsorvezető a fiatalosabb külső kedvéért plasztikai sebészhez jár, hogy még idejében eltüntessék a fránya ráncokat. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.