Visszatért a bőrrák: nyolc év után újra meg kellett operálni Melanie Griffith-t.

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Cael -
bőrrák Melanie Griffith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatért a bőrrák: nyolc év után újra meg kellett operálni Melanie Griffith-t.

A 60 éves színésznőt először 2009-ben műtötték meg bőrrákja miatt, egy bazaliómát kellett eltávolítani az orráról - írja az US Weekly. A daganat most sajnos kiújult, a színésznő újra kés alá feküdt. A hírt alátámasztja az is, hogy nemrégiben olyan képek kerület nyilvánosságra Antonio Banderas exfeleségéről, amiken egy sebhely látható az orrán.

Melanie Griffith bőrrákja kiújult Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Cael

A színésznő nincs egyedül a betegségével, a sztárok közül Hugh Jackman orrát is ilyen daganat miatt operálták meg többször is.

Visszataszító zsírgombócot vágtak ki egy férfiból: Videó(18+)http://www.life.hu/drlife/20170915-dobbenetesen-nagy-zsirgombocot-vagtak-ki-egy-ferfibol.htmlEz annyira gusztustalan, hogy nem találunk rá szavakat. Csak az nézze meg, akinek erősebb a kíváncsisága a hányingernél. Ez nem vicc! Dr. Life--Hardi Richárd újra nyirokrákkal küzd http://www.life.hu/drlife/20170915-ujra-nyirokrakkal-kuzd-hardi-richard.htmlHardi Richárd rossz hírt kapott: visszatért a nyirokrák, de a fiatal sportoló nem adja fel. Dr. Life--Egy tragikus baleset miatt veszítette el a fél agyát egy nő: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170914-elveszitette-a-fel-agyat-egy-no.htmlFrancesca Burr élete egy csapásra ment tönkre, és eddig úgy tűnt, esélye sincs már a gyógyulásra. Ám most felcsillant a remény. Dr. Life--Agydaganatos férfi, Greg Sims szenvedéseit mutatja be egy megrázó videó (18+)http://www.life.hu/drlife/20170914-greg-sims-szenvedeseit-mutatja-be-egy-megrazo-video.htmlMegrázó videóval próbálják felhívni a figyelmet az eutanázia fontosságára: egy 2005-ben agydaganatban elhunyt férfi haláltusáját játszották újra. Dr. LifeOrigoNőként született Colter Alexander, de ma már férfi testben él: így alakult át - Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170914-nokent-szuletett-colter-alexander-de-ma-mar-ferfi-testben-el.htmlSashaként látta meg a napvilágot Alexander, de mindig is tudta, hogy rossz testbe született. 20 éves korában döntötte el, hogy megkezdi átalakulását, és dokumentálta is. Így lett nőből férfi. Dr. Life--Vakon él majd a magyar énekesnő, Marcellinahttp://www.life.hu/drlife/20170914-vakon-el-majd-a-magyar-enekesno-marcellina.htmlMarcellina jótékonysági koncertsorozatot indított a Vakok Állami Intézete Alapítványának javára. Ezzel együtt úgy döntött, ahhoz, hogy még jobban át tudja érezni a vakok helyzetét, két napig maga is vakként fogja élni az életét. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.