Ezek a legveszélyesebb szexpózok a férfiak számára

Forrás: Thinkstock -
szex szexpóz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orvosi tanulmány készült arról, hogy melyek a legveszélyesebb szexpózok: íme az eredmény. 

Sokan azt gondoljuk, hogy egy átlagos szexpóz nem tud senkiben sem kárt tenni: nem is hinnénk, hogy hány férfinak "reped el" a pénisze egy-egy ilyen helyzet miatt.

Sőt, nem is feltétlen a póz, hanem a szenvedély és a hév az, ami problémát okoz. Például, a kutyapóz és a misszionárius kifejezetten rizikósnak számítanak ilyen szempontból, ugyanis ezekben az esetekben a férfi pénisze könnyedén beleütközhet a nő kismedence csontjába, ez pedig komoly traumát is okozhat, amennyiben nagy lendülettel történik.

Sose hinnénk, hogy mások milyen módokon szenvedtek már szexuális balesetet Forrás: Thinkstock

Azt sem ajánlják az orvosok, ha a hölgyek vannak felül. A kutatásban résztvevő alanyok közül sokan így szenvedtek péniszbalesetet: a rosszul célzott, ránehezedő súly okozta a hímvessző törését.

Túl heves szex közben tört ketté a férfi pénisze - Fotó erős idegzetűeknek (18+)

Néha hevesre sikerülnek az intim együttlétek, ennél a párnál túlságosan is. Steven Horden pénisze ugyanis egy rossz mozdulat következtében eltört. Sokkoló látványt nyújtott a legbecsesebb szerszáma. Döbbenetes fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.