Michael Schumacher ügyvédje ismét tagadta a híresztelést: nem tud járni a pilóta

Forrás: AFP -
Michael Schumacher ügyvéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher állapotáról nagyon kevés hírt közölnek, a család csak nagyon ritkán nyilatkozik a pilótáról, most az ügyvédjük szólalt meg, de sajnos semmi jót nem közölt.

A 48 éves pilóta évek óta küzd az életéért, 2013 decemberében egy síbaleset miatt súlyos agysérülésekkel szállították kórházba, a rajongók pedig azóta imádkoznak a felépülésért. A család hallgatásba burkolózott, semmilyen fejleményről nem tájékoztatják a közönséget, a kikerült híresztelésekről pedig nehéz eldönteni, hogy vajon igazak-e.

Michael Schumacher ügyvédje nyilatkozott a pilótáról Forrás: AFP
Íme, az első videó a terhes Katalin hercegnérőlhttp://www.life.hu/drlife/20170919-ime-az-elso-video-a-terhes-katalin-hercegnerol.htmlElőző két terhességéhez hasonlóan ezúttal is rosszullétek gyötrik Katalint, ezért sehol nem jelenik meg. A várandósságának bejelentése óta az első szereplése egy videóban látható, de hiába a sok smink, nagyon kimerültnek tűnik a hercegné. Dr. LifeOrigoMeglepően sok lelki oka lehet annak, ha egy nő úgy érzi, képes szex nélkül élni http://www.life.hu/drlife/20170824-ha-egy-no-nem-kivanja-a-szexet.htmlHa egy nő nem kívánja a szexet, hajlamosak vagyunk egy legyintéssel elintézni, és rásütni a frigid jelzőt. Pedig meglepően sok lelki oka lehet annak, ha egy nő úgy érzi: képes szex nélkül is leélni az életét. Sorozatunk első részében ezeket nézzük végig Hevesi Kriszta szexuálpszichológussal. Dr. LifeThinkstockFogfájdalom miatt kellett kórházba mennie Hajdú Péternek http://www.life.hu/drlife/20170918-ejszaka-ment-ugyeletre-hajdu-peter.htmlKemény fájdalmakkal küzdött tegnap késő este Hajdú Péter: muszáj volt orvoshoz fordulnia. Dr. Life--Legjobb fogyás! Megtudod a székletedből mi nem jó neked!http://www.life.hu/drlife/20170918-a-szekleted-a-titka-a-fogyokuradnak.htmlFolyamatosan olvashatunk a tuti fogyás titkáról. Számtalan diéta taglalja, hogyan fogyhatunk le hirtelen nagyon sokat. Ám erről a módszerről még biztosan nem hallottál. Dr. Life--Testdiszmorfiás zavar miatt pokol a férfi élete: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170917-kenyszeres-betegsege-miatt-pokol-a-ferfi-elete.htmlStephen Fode betegsége döbbenetesen nehéz lehet, ugyanis a testképzavar miatt folyamatos kényszerei vannak. Dr. Life--Kényszercselekvések nehezítik az Áll az alku győztesének életéthttp://www.life.hu/drlife/20170914-ilyen-egy-kenyszerbeteg-elete.htmlAz Áll az alku pénteki nagy nyertese indulás előtt képes akár négyszer is visszamenni a lakásba, hogy minden rendben van-e. Kényszercselekvései mellett imádja pintyürüléket tartalmazó krémekkel fiatalon tartani a bőrét, ám nyereményét mégsem erre, hanem beteg nővérére és saját popkarrierjére fordítja. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.