Bántalmazó iskolatársai miatt akar öngyilkos lenni egy kisfiú

öngyilkos kisfiú öngyilkosság bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétségbeesett édesapa mesélt a kisfia, Jackson Bezzant mindennapjairól, aki szívszorító bántalmazást él át minden nap az iskolában. 

Jackson egy ritka betegségben, úgynevezett Treacher Collins Szindrómában szenved. Ez egy genetikai betegség, amely az arckoponya deformitását okozza. A 7 éves fiúnak ezért eltérő az arca a többi gyerekhez képest, a társai pedig rendszeresen csúfolják is ezért.

Jacksont annyira megviseli a sok lelki sérülés, hogy már

az öngyilkosság is megfordult a fejében.

Ekkor döntött úgy az édesapa, hogy a közösségi oldalán meséli el a történteket, hgy felhívja a figyelmet az iskolákban történő lelki terrorra.

"A szívem szakad meg, hiszen ennek a fiatalembernek olyan durva bántalmazásokkal kell megküzdenie minden egyes nap, amilyeneket sosem tudnék elképzelni. Szörnynek, rondának, nyomorultnak nevezik az iskolatársai, emiatt pedig már az öngyilkosság gondolatával játszadozik. Könyörgöm, még csak 7 éves! Úgy érzi a külvilág csak bántja, és senki sem szereti" - írta a szívszorító sorokat az édesapa, Dan Bezzant.

A poszt pillanatok alatt elterjedt a neten, és többen is jelentkeztek már az érintett iskolából, hogy szívesen barátkoznának Jacksonnal. Az édesapa egy postafiókot is létrehozott, hogy aki szeretne írni pár kedves sort Jacksonnak, az megtehesse. ( Jackson Bezzant, PO Box 1563, Idaho Falls ID 83403 ) - írta meg a Little Things.

A rossz szülők 6 jellemzője

Az első dolog, amit a szülőknek tudniuk kell, hogy nincs tökéletesség, csak tökéletességre való törekvés. A cél mindig a gyermek egészséges fejlődése kell, hogy legyen. Azonban sokan – akik gyakran maguk is rossz szülői mintát követnek -, megnyomorítják gyermekük életét. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.